"IMAM TRAUME OD MUŠKARACA!" Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"IMAM TRAUME OD MUŠKARACA!" Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Stars -

"Moj osmeh je uvek tu i kad je teško i kada je dobro, ja se uvek smejem. Stvarno, to me nekako i leči"

I za Aleksandru Mladenović buran je period. Prekinula je emotivnu vezu sa izvesnim Stefanom, kojeg je prijavila policiji zbog pretnji i proganjanja. Porodica i kolege su joj najveća podrška.

- Roditelji, tata i mama, brat, moja kumovanja, Milan Milošeć je isto bio 24/7 sa mnom na telefonu. Mnogo kolega, ja sam to i sama rekla, Andreana Ščekić, Ceca mi se takođe javila i mnogo njih stvarno. Ova situacija je samo pokazala ko mi je ko u životu. Mislim i u nekim lošim stvarim ima nešto dobro svakako - rekla je pevačica.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir Televizija

Aleksandra nije mogla da predpostavi sa kakvim momkom je u vezi.

- Predivan, bio je predivan, nismo imali nikakvi problema. Samo se naprosto desilo da sam ja došla do nekih saznanja i svega. Iskreno, baš mi je teško da pričam o tome, odmah se uznemirim. On ima zabranu prilaska i neka tako i ostane - istakla je.

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečer
foto: Zorana Jevtić, Instagram/stefan_cecarr

Osim što je dobio zabranu prilazka, Aleksandrin bivši, mora da napusti našu zemlju.

- To nije zbog mene, to je zbog toga što je bio neprijavljen u Srbiji. Nema veze sa mnom. Lakše mi je kad znam da nije ovde. Da napustio je Srbiju i lakše mi je - rekla je.

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Posle svega, nije izgubila veru u ljubav, ali za sada nije spremna za novu vezu.

- Nisam izgubila, ali sada ne želim nikoga absolutno,imam traume od muškaraca. Želim da budem sama, moj mir nema cenu. Muškarce neću birati za sada uopšte - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:48

Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne može da preboli raskid

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track