DEVITO VARAO VERENICU TIK PRED SAMU SVADBU?! Terao i ljubavnicu da potpiše ugovor o POVERLJIVOSTI?!
Foto: Kurir TV

DEVITO VARAO VERENICU TIK PRED SAMU SVADBU?! Terao i ljubavnicu da potpiše ugovor o POVERLJIVOSTI?!

Stars -

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno se zakleo na večnu ljubav sa svojom devojkom, koju je verio pre nekoliko meseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70 gostiju zahtevao da potpišu ugovor o poverljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se ne snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su domaći mediji.

Kako sad pišu mediji, reper se nekoliko nedelja pre nego što je stao na ludi kamen viđao sa drugom devojkom, s kojom je navodno bio intiman, a sve je puklo kad je od nje tražio da potpiše ugovor o privatnosti.

Devito
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

- Nedavno je bio sa jednom devojkom. On je njoj tražio da potpiše ugovor o tajnosti i da se po tom ugovoru viđaju i da ona ne sme nikome da kaže da se viđa sa njim. Naravno da je devojka odustala. On se video sa njom dok je bio veren. Njemu je manir da se potpisuju ti ugovori... Svi u Topčidercu i gosti, konobari za njegovo venčanje su morali da potpišu - govori dobro obavešten izvor, koji se druži sa devojkom koja se viđala sa reperom.

- Ona je spavala sa njim, ali devojka se frapirala kad je čula šta od nje traži. Nikako nije htela da potpiše i posle se nisu više viđali - dodaje izvor.

Devito
foto: Printskrin/Instagram

Devitom povodom ove informacije nije bio dostupan do objavljivanja ovog teksta.

Inače na Devitovom venčanju bilo je zabranjeno snimanje i slika, jer ni on nije nosio masku po kojoj je prepoznatljiv. Njega su svi gosti ispoštovali i nijedna fotografija se nije pojavila u javnosti.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:13

JK i Devito

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track