"ŠTO MANJE DAJE PAŽNJE, TO JE PRIVLAČNIJI" Uraganke o tome kako im prići: Nemojte sa KRINDŽ forama 'idem na kafu, a fali mi šećer'
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ŠTO MANJE DAJE PAŽNJE, TO JE PRIVLAČNIJI" Uraganke o tome kako im prići: Nemojte sa KRINDŽ forama 'idem na kafu, a fali mi šećer'

Stars -

U "Pulsu Srbije" bile su tri devojke koje izazivaju vašu pažnju otkako je objavljeno da su nove članice grupe "Hurricane".

Neke od njih su i pre sastava imale dodira sa muzikom. O novim pesmama, reakcijama publike pričale su Miona Srećković, Sara Kourouma, Jovana Radić.

01:38

ŠTO MANJE DAJE PAŽNJE, TO JE PRIVLAČNIJI Uraganke o tome kako im prići: Nemojte sa KRINDŽ forama idem na kafu, a fali mi šećer

- Smatram da dobro reaguju na nas, mada imaju predrasudu da smo deca kada nas prvi put vide, ali kada pokrenemo razgovor o dubljim temama vide da imamo mozga i da smo mnogo više nego što misle. Volimo da dokazujemo da je tako. Nismo imale neprijatne situacije. Više nam devojke prilaze. Muškarci uglavnom napišu poruku, devojke su slobodnije, ne umem to da objasnim - započele su Uraganke, pa dodale:

- Što manje daje pažnje, to je privlačniji, valjda je tako kod svake žene. Takav muškarac mi je privlačniji, nego oni otvoreni koji govore 'jao koliko si lepa'. Samo budi ljubazan.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Hurricane nastup u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track