EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Sanja, Ivana i Ksenija ponovo postaju GRUPA, zakazuju koncert u ARENI, procurile informacije
Foto: Damir Dervišagić

premijerno

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Sanja, Ivana i Ksenija ponovo postaju GRUPA, zakazuju koncert u ARENI, procurile informacije

Stars -

Kako ekskluzivno saznajemo iz izbora bliskih grupi Hurricane prva postava grupe Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Ivana Bum Nikolić mogle bi da zapevaju ponovo zajedno.

To je sve bukvalno najavila Sanja na promociji svog prvog albuma kada je dajući intervju sa Ivanom i Ksenijom koje su došle da je podrže izjavila da će njih tri najverovatnije snimiti jednu zajedničku pesmu.

Sanja Vučić
foto: Nemanja Nikolić

Principijalno devojke su ostale u odličnim odnosima podržavaju jedna drugu i ono što je potpuno logično nakon Sanjine najave to je da će da zajedno nastupe kada budu snimile novu pesmu. Ono što saznajemo je to da se pesma uveliko traži, a da će koncert u Areni obeležiti njih tri koje će tada premijerno izvesti novu pesmu, ali i svoje solo pesme kao i pesme koje su snimile svojevremeno zajedno.

Njima će se pridružiti i nova postavka grupe Hurricane, a pošto devojke nisu bile raspoložena da komentarišu naše informacije, pozvali smo njihovog starog, odnosno bivšeg i sadašnjeg producenta koji živi i radi na Karibima. Nije bio iznenađen pitanjima, ali njegov odgovor je bio zagonetan:

Ksenija Knežević
foto: Ana Paunković

- Znate šta, mi smo bili i ostali kao familija. Mnogo sam ponosan na njihov solo uspeh, tako da jedino što mogu još dobiti je da brend Hurricane i sve devojke i članice zaslužuju pet Arena, Zetri ili Sinsku, za sada toliko - rekao je Zoran Milinković producent grupe Hurricane koji nije ništa želeo da otkrije, ali kako stvari stoje devojke će verovatno odraditi turneju po regionu i to po velikim objektima u toku 2024. godine.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track