DAKIĆKA SE MIMOIŠLA SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM PARTNERKOM! Biznismen na modnoj reviji sa partnerkom, sve oči uprte u njih
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

DAKIĆKA SE MIMOIŠLA SA BIVŠIM MUŽEM I NJEGOVOM PARTNERKOM! Biznismen na modnoj reviji sa partnerkom, sve oči uprte u njih

Stars -

Bivši muž Snežane Dakić Vladimir Mikić prošetao je izabranicu do Luke Beograda gde je u petak veče bila održana modna revija u okviru nedelje mode.

Par je došao nekoliko minuta pre početka defilea manekenki i smestio se u prvi red.

Vladimir Mikić, Snežana Dakić
foto: Kurir

Od razvoda sa Snežanom Mikić je imao prilično buran ljubavni život, a njegova poslednja izabranica nije poznata javnosti. Ipak, skrenuli su pažnju na sebe prilikom dolaska na modnu manifestaciju. Naša ekipa zabeležila je trenutak kada su Mikić i njegova lepša polovina napuštali reviju. On je nije ispuštao iz vidokruga, a držao je non-stop za ruku.

Snežana u petak nije bila na ovom događaju, ali zato jeste u četvrtak kada je bilo i svečano otvaranje.

Vladimir Mikić, Snežana Dakić
foto: Kurir

Dakićeva je bila u braku sa biznismenom, sa kojim ima ćerku, a koji je pre nje bio u braku sa ženom sa kojom je dobio bliznakinje.

Ona je prilikom jednog televizijskog gostovanja ispričala šta je dovelo do toga da oni okončaju brak.

Vladimir Mikić
foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

- Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka - ispričala je tada Snežana, ali nije pominjala ono o čemu su mediji brujali da ju je muž posle devet godina braka ostavio zbog druge žene, njegove sekretarice Jovane, koja je od njega mlađa 21 godinu. I sa njom je dobio ćerku, ali njihova zajednica nije potrajala.

Mediji su objavili da je on odmah započeo vezu sa drugom devojkom. Kada je Snežana Dakić upitana da prokomentariše razvod svog nekadašnjeg supruga ona nije želela da likuje.

Vladimir Mikić, Snežana Dakić
foto: Damir Dervisagić

Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života.

Kurir.rs

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track