VIKTOR SAVIĆ ZAMOLIO DRAGANU MIRKOVIĆ DA SE SLIKA S NJIM, A ONDA JOJ POSTAVIO OVO PITANJE! Tebi sam prva javila šta spremam
Foto: Printskrin/Prva, Privatna Arhiva

kurir tv

VIKTOR SAVIĆ ZAMOLIO DRAGANU MIRKOVIĆ DA SE SLIKA S NJIM, A ONDA JOJ POSTAVIO OVO PITANJE! Tebi sam prva javila šta spremam

Stars -

Nova epizoda plesnog talent programa "Rame uz rame sa Draganom" donosi i nove izazove za takmičare, ali i specijalne goste.

Ovog puta, Dragana Mirković je u dnevnu sobu, u kojoj su bili takmičari, dovela poznatog glumca, Viktora Savića.

Dragana Mirković
foto: Kurir televizija

Glumac se prvo podsetio kako se upoznao sa Draganom Mirković:

- Draganu sam upoznao pre par godina, bila je humanitarna akcija u Valjevu. Pitao sam je da se slikamo, a ona je rekla naravno, potom sam je pitao kada će beogradski koncert, a ona se samo nasmejala. Kada sam, nakon slikanja, ponovio pitanje, isto se samo nasmejala, ona uopšte tada nije ni planirala beogradski koncert. Nakon toga, prošlo je godinu dana, nismo se ni sreli tada, izašao sam na neki događaj, završili u kafani i ja sam naručio pesmu. Potom sam je snimio i okačio na mreže, tagovao sam Draganu i postavio joj isto pitanje za koncert, a ona se opet samo smejala - započeo je Savić, pa dodao:

- Da bi me na kraju, u januaru ove godine, zvala i rekla da mi prvom javlja da će ove godine u decembru biti koncert.

Viktor Savić
foto: Kurir televizija

Dragana Mirković je nahvalila Savića, te je rekla da je odličan učitelj, pa je upoznala takmičare sa današnjom temom, koja se zove učitelj-ućenik.

Pre nego što su nastavili sa konkretnim izazovima, Dragana Mirković se osvrnula na svoje početke, pa je rekla kako je u hodu morala sve da uči:

- Te 1984. godine, kada sam snimila prvu ploču, odmah sam postala zvezda. Imala sam hitove, niko nije stigao da me nauči ništa. Morala sam u hodu da učim, da se snalazim, borim...

Viktor Savić je, pred takmičarima, krenuo da pojašnjava smisao procesa, te je akcentovao da je i te kako bitan partnerski odnos i da je partner zapravo sudbina.

01:54

VIKTOR SAVIĆ ZAMOLIO DRAGANU MIRKOVIĆ DA SE SLIKA S NIJM, A ONDA JOJ POSTAVIO OVO PITANJE! Tebi sam prva javila šta spremam

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track