"MORAO SAM DA SE DEPILIRAM ZBOG DRAGANE" Urnebesni komentari žirija na 14 takmičara prerušenih u Draganu Mirković: HIT REAKCIJA!
Foto: Printscreen/Kurir TV

kurir tv

"MORAO SAM DA SE DEPILIRAM ZBOG DRAGANE" Urnebesni komentari žirija na 14 takmičara prerušenih u Draganu Mirković: HIT REAKCIJA!

Stars -

Svi takmičari su prerušeni u Draganu Mirković, a kostimi su toliko uverljivi da ni sama Dragana nije mogla da prepozna svakog takmičara.

Specijalni gost popularne talent emisije "Rame uz rame sa Draganom", Željko Šašić, je takođe ostao fasciniran oko cele ideje i 14 plesača koji su imitirali pokrete poznate pop-folk pevačice.

Takmičari su bili podeljeni u tri grupe, svaki pojedinac je imao nešto više od jednog minuta za imitaciju, a zadatu numeru su prethodno izvlačili iz šešira od Jovanke i Bebe.

Prvu grupu su činili Milan, Nađa, Nemanja i Mirela, a žiri je prve sekunde,između sebe, prokomentarisao nastup . Njihovo izlaganje je izgledalo ovako:

04:11

Nastup Milan, Nađa

Nakon nastupa, usledile su i interesantne reakcije žirija, a njihove komentare za prvu grupu možete pogledati u narednom videu:

03:54

Žiri prva grupa

Drugu grupu su sačinjavali Aleksadra, Ivana, Kristina, Radomir i Negovan. Nepropustite izvanredan nastup plesača u emisiji "Rame uz rame sa Draganom".

05:48

Nastup grupa 2

Posebno komična scena usledila je kada je žiri komentarisao takmičare iz grupe, pa je na red došao Negovan, koji je zbog imidža na scenu stupio sa brkovima:

04:06

Komentar na brkove

Poslednja, tj. treća grupa plesača bili su Anton, Zoran, Dragana, Stefan i Bogdanka, a u videu ocenite ko se najbolje snašao u ulozi Dragane Mirković:

05:39

Treća grupa, nastup

Žiri je potom komentarisao i treću grupu, a kako je to izgledalo pogledajte ovde:

04:02

Treća grupa, komentar žirija

U nastavku pogledajte kratke komentare žirija pred kamerama, pre nego što su se pridružili takmičarima u "dnevnoj sobi":

- Na probi sam se više smejala. Na bini je delovalo da su se malo stegnuli, moguće da je do kamera - rekla je Jovanka.

- Utešio sam ih, ukoliko im je bilo teško, sa tim da sam ja morao da se depiliram i da oblačim originalni kostim, sa komplikovanijom šminkom i frizurom - izjavio je Željko Šašić.

- Sve je ispalo simpatično, slatko, oni su se maksimalno potrudili, bili su dobri i sve pokrete su poskidali, energiju, osmeh - zapazila je Dragana.

Potom su se Dragana Mirković i Šašić pojavili među takmičarima, a njihov razgovor je zvučao ovako:

02:08

Dnevna soba

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:26

KRISTINA VASIĆ (21) Rame uz rame sa Draganom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track