OVAJ POZNATI PEVAČ BIO JE PRVI MUŽ DANE KARIĆ! Bila je ludo zaljubljena u njega, a šuškalo se da ju je PREVARIO i to s njom! ŠOK!

razočarala se u ljubav

OVAJ POZNATI PEVAČ BIO JE PRVI MUŽ DANE KARIĆ! Bila je ludo zaljubljena u njega, a šuškalo se da ju je PREVARIO i to s njom! ŠOK!

Stars -

Bivši muž Dane Karić na vrhuncu svoje karijere povukao se iz medija. Pevač i maneken Danijel Đokić javnosti je 2000-ih ostao upamćen po brojnim hitovima, ali ga je duet sa Draganom Mirković posebno proslavio.

Dana Karić
foto: Damir Dervišagić

Pevač je u jeku svoje popularnosti bio u petogodišnjem braku sa Danom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića, koja mu je kao dokaz iskrene ljubavi posvetila pesmu "Ti si jedini", u čijem se spotu i pojavio.

Ipak, njihov brak nije bio nalik ljubavnoj baladi, te su se 2012. godine sporazumno razveli. Šuškalo se tada da je bivši muž Dane Karić bio neveran, a da je ćerka Bogoljuba Karića, kada je za to čula, rešila da na svoj brak stavi tačku. Tada se šuškalo da je pevača zavela, ni manje ni više, nego Danina snaja Elena Karaman, tadašnja supruga Jugoslava Karića.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Dana se 2016. godine udala za Vranjanca Nikolu Stojilkovića, s kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Par ima dvoje dece.

kurir.rs

Bonus video:

00:30

Elena Karić obavila ritual za preminulog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track