OVO JE DOM DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Bivša voditeljka Pinka svaki detalj posebno osmislila, a tek da vidite kutak za psa! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRESLATKO

OVO JE DOM DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Bivša voditeljka Pinka svaki detalj posebno osmislila, a tek da vidite kutak za psa! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević neretko sa pratiocima deli svoju svakodnevicu i tako otkrije kako izgleda enterijer stana u kome živi.

Dušica Jakovljević
foto: Damir Dervišagić

Iako je deo sveta poznatih, ona se ne srami da i dalje živi kao podstanar, ali je to ne sprečava da enterijer nekretnine u kojoj živi uredi po svom ukusu.

Naime, u prostranom dnevnom boravku nalazi se ugaona garnitura svetle boje, raznorazne police, ali i kućni bioskop. Prazan prostor je upotpunjen raznim policama i komodama svetlih boja. Predah od posla, Jakovljevićeva upravo tu nalazi posle napornih poslovnih angažmana.

1 / 8 Foto: Printskrin/Instagram

Kuhinja koja ima šank, opremljena je potrebnom belom tehnikom, a na frižideru se nalaze i razni magneti. U hodniku, voditeljka kao i svaka dama ima ogromno ogledalo, u kom se fotografiše pre nego što negde krene.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Dušica Jakovljević pokazala novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja