PRIJA I FILIP ZA SVADBU PUKLI 400.000 €! 900 zvanica je služilo 160 konobara, a malo ko zna da im je ovaj VODITELJ bio PROMOTER!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

PRIJA I FILIP ZA SVADBU PUKLI 400.000 €! 900 zvanica je služilo 160 konobara, a malo ko zna da im je ovaj VODITELJ bio PROMOTER!

Stars -

Voditelj Granda Voja Nedeljković nije iznenađen regionalnim uspehom Aleksandre Prijović. Naime, kako je otkrio, on je "vodio" svadbu Filipa i Aleksandre i znao je da Priju čeka veliki uspeh.

"Bio sam protokol njene svadbe. Ja sam je na neki način blagoslovio. Sve žene koje su bile sa mnom u životu, našle su se na dobrim mestima u životu. Šalu na stanu, bio sam protokol majstor na njenoj svadbi pre pet i po godina. Ona je bila mlada, sjajna devojka, mirna, što se kaže: "Tiha voda breg roni", onda je na pravi način, pravim potezima, izborom dobrih stvari došla do uspeha", rekao je voditelj u Grand specijalu.

Voja Nedeljković
foto: Printscreen

Podsetimo, Filip i Aleksandra venčali su se 2018. godine, a Boba i Brena se svadbi posvetili maksimalno.

Voja Nedeljković
foto: Printscreen

"Ja sam zadužena za gostoprimstvo u kući", kazala je Brena u izjavi za "Grand". Dvorište je bilo uređeno "pod konac", travnjaci su izgledali kao usisani, a velika staklena vrata širom otvorena ka bazenu. Pisalo se kako je za dekoraciju prostora gde je organizovano veselje izdvojeno blizu 70.000 evra, u to je bio uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja je visila sa vrhova hale, luksuzni lusteri, poseban oltar i mnogi drugi detalji koji su oplemenili prostor. Mladenci su cveće poručili iz Holandije i angažovali su dekoratera.

Prema pisanju medija, jedna od najskupljih stavki bio je smeštaj u 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela. Budući mladenci angažovali su privatno obezbeđenje, pa je 60 telohranitelja čuvalo njih i obezbeđivalo Belekspo centar. Govorilo se da je pozvano 500 gostiju, kasnije se pisalo da ih je bilo čak 900, a zna se da ih je služilo 160 konobara.

1 / 8 Foto: ATA Images

Veliki gurman, Boba je bio zadužen za jelovnik. O slatkišima se pričalo danima - poslužene su torte mini Ana, mini Plaza i mini Milka, ali i bajadera, korpice sa jagodama, praline i krempite! U stilu početka leta, gostima su poslužene i jagode sa ruzmarinom i pomorandža prelivom, a sve "začinila" svadbena torta na kraju. Samo nju je, kako kažu upućeni, birala mlada lično i po njenoj želji imala je čak 10 spratova.

Sve ih je koštalo 400.000 evra.

kurir.rs

Bonus video:

01:01

LEP SPOLJA, A KAD GA LIZNEŠ... Voja Nedeljković otkrio šta mu je Goran Bregović rekao o POZNATOM PEVAČU u privatnom razgovoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track