PEVAČ BEZ DINARA DOŠAO NA BRENIN KONCERT, NIJE IMAO GDE DA SPAVA: Posle samo jedne rečenice pevačica je finansirala SVE
Foto: Printskrin/Instagram

OVO ĆE PAMTITI CEO ŽIVOT

PEVAČ BEZ DINARA DOŠAO NA BRENIN KONCERT, NIJE IMAO GDE DA SPAVA: Posle samo jedne rečenice pevačica je finansirala SVE

Stars -

Lepa Brena važi za jednu od naših najvećih muzičkih zvezda, a poznato je i to da je uglavnom vrlo prijateljski nastrojena prema svojoj publici, pa tako jedan neverovatan događaj koji se dogodio 2011. nakon njenog spektakularnog koncerta u areni ni najmanje ne iznenađuje, već samo potvrđuje njenu veličinu.

X Factor, Maid Hećimović
foto: Luka Pilipović

Naime, pevač Maid Hećimović za domaće medije je ispričao jednu anegdotu koja se odigrala u bekstejdžu kada su fanovi pohrlili da se slikaju sa Lepom Brenom nakon njenog koncerta na koji je on, kako kaže, jedva uspeo da ode.

"Krenuo sam iz Orašja u Beograd na koncert, ni kartu nisam imao, ali sam znao da moram da odem. Stigao sam ispred Arene, tražio kartu i ništa. Slučajno sam ugledao jednog druga, koji je kod nje bio u spotu, pa je uspeo da me uvede", počinje Maid.

Nakon koncerta, pevač je uspeo, kako kaže, i da se "ugura" u bekstejdž da se slika sa Brenom i strpljivo je čekao, međutim obrt dolazi upravo tada kada on stiže na red.

"Da li mogu samo da jedem, pa ćemo posle svi da se slikamo", rekla je Brena u tom trenutku.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

Tada je ovaj šarmantni Bosanac verovatno zauvek pridobio srce ove velike zvezde, jer se nakon njegovog odgovora slatko ismejala.

"Ma znaš šta Breno, ja nisam imao ni karte, ne znam ni gde ću spavati ovde, nisam imao ni para ni ništa, pa se ti ne slikaj sa mnom", rekao joj je pevač.

Nakon ovoga, pevačica ga je zagrlila i stavila u krilo, a ono što je usledilo Maid će pamtiti dok je živ.

X Factor, Maid Hećimović

"Pozvala je svoju pomoćnicu i nešto prodiskutovala sa njom, a onda mi je rekla da mi je platila hotel i sve", otkriva Maid.

U tom trenutku, za pevača je ovo bila ogromna stvar, a Brena je opravdala svu onu ljubav koju, kako kaže, prema njoj gaji još kad je bio dečak.

"Mene ona jako podseća na moju pokojnu majku", istakao je Maid.

Ipak, Lepa Brena i Maid ostali su u kontaktu, a pevačica ga je čak zvala i da joj bude gost na koncertu u njegovom rodnom Orašju.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

03:16

SPREMALE MEGA SPEKTAKL, PA POSTALE DRUGARICE? Lepa Brena zvala Senidu na sarmu, a njeni sinovi JEDVA ČEKAJU DA JE UPOZNAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track