LETELO PERJE PRED OTKAZ! Dušica i Šopićka se žestoko posvađale pa otpratile sa Instagrama
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Saznajemo

LETELO PERJE PRED OTKAZ! Dušica i Šopićka se žestoko posvađale pa otpratile sa Instagrama

Stars -

Dušica Jakovljević posvađala se na krv i nož s koleginicom Ivanom Šopić.

Njih dve su zaratile neposredno pre nego što je Jakovljevićeva prestala da radi na televiziji Pink. Kako tvrdi naš izvor, Šopićka se požalila prijateljici da ju je dojučerašnja koleginica izvređala.

Prema njegovim rečima, svađa među njima nema veze s Dušičinim napuštanjem ružičastog jata, već su neki drugi razlozi u pitanju, ali Ivana nije otkrivala koji.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

Nakon svađe, njih dve su se otpratile s društvenih mreža. - Ivana je besna kao ris na Dušicu i ona na nju. Već neko vreme među njima traje tenzija. Nedavno su se čule i posvađale. Pale su teške reči, izvređale su se jako. Ivana je rekla prijateljima da Dušica ne zna da se ponaša, da je umislila da je zvezda i da je prevršila svaku meru. Takođe je istakla da joj je i drago što je otišla sa Pinka jer joj tu nije mesto - priča naš izvor.

Njih dve su bile dobre prijateljice i koleginice, gde je zapelo, još uvek nije poznato. Dušica je i nakon otkaza na Pinku s mnogim kolegama ostala u korektnim odnosima:

Narod pita, Ivana Šopić
foto: Printskrin/TV Pink

- Družile su se, sve je bilo u redu. Dušica ne želi o tome da priča niti da Ivani daje marketing preko svog imena. I Dušica je rekla da ju je razočarala Šopićka i da ne želi da čuje za nju - priča blizak izvor voditeljki.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa jednom i sa drugom stranom, ali nijedna nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Dušica Jakovljević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track