SVAKI USPEŠAN ČOVEK TREBA DA IMA SVOG PSIHIJATRA! Dado Polumenta progovorio o braku i zbog čega je njegov novi album poseban
Foto: Kurir televizija

stars

SVAKI USPEŠAN ČOVEK TREBA DA IMA SVOG PSIHIJATRA! Dado Polumenta progovorio o braku i zbog čega je njegov novi album poseban

Stars -

Pevač Dado Polumenta organizovao je promociju novog albuma na kojoj su prusustvovale brojne poznate ličnosti, ali i njegova supruga Ivona sa dečicom.

Ovaj album je kako tvrdi veoma posaban i razlikuje se po mnogo čemu od prethodnij

- Samim tim što nosi naziv "Alea" i što sam ga pravio deset godina i što sam poslednjih osam godina u ljubavi, braku i harmoniji, kada čovek daje najlepše od sebe što može da da album je poseban. Mislim da se razlikuje po emociji, po porukama, jer sam ja drugačiji.

02:30

SVAKI USPEŠAN ČOVEK TREBA DA IMA SVOG PSIHIJATRA! Dado Polumenta progovorio o braku i zbog čega je njegov novi album poseban!

Redovno posećuje psihoterapeuta i smatra da je to sasvim normalno.

- Ljudi to gledaju kao da čovek nije normalan. Ja smatram da svaki uspešan čovek treba da ima svog psihijatra i advokata.

Na promociji je bila i Sandra Afrika koja pecača poznaje dve decenije.

- Ovde sam zato što smo dobri prijatelji. Znamo se dugi niz godina. On je dok još nisam počela karijeru prevao u Šapcu u klubu mog bivšg momka i sadašnjeg menadžera Mikiše. Tad smo se prvi put upoznali pre dvadesetak godina. On je prvi koji je čuo kako ja pevam i tako se znamo dosta godina i mogu samo sve pozitivno da kažem za njega.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:50

Dado Polumenta promocija albuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track