PRVA ISPOVEST DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA NA PINKU! Evo zbog čega je PRELOMILA: Sigurno nije bilo sve kako treba...
Foto: Printscreen

otvorila dušu

PRVA ISPOVEST DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA NA PINKU! Evo zbog čega je PRELOMILA: Sigurno nije bilo sve kako treba...

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada na istoj, o čemu je prvi pisao Kurir.

Dušica je sada otkrila pravi razlog svog odlaska sa ružičaste televizije.

Dušica Jakovljević
foto: Printskrin/Instagram

- Dogodilo se ono o čemu bruje svi mediji, ceo region. Bila sam u Berlinu i ljudi koje sam tamo sretala su bili iznenađeni što sam otišla sa televizije na kojoj je ove godine trebalo da proslavim deset godina rada. Nijedan rastanak nije lak i nijedna odluka se ne donosi preko noći. Ja sam napustila televiziju na kojoj sam radila, na kojoj sam provela deset lepih godina. Tamo sam rasla zajedno sa daljim rastom te televizije. Lepo smo sarađivali, družili se i živeli zajedno, ali je došlo vreme da se ide - rekla je voditeljka i dodala:

Dušica Jakovljević
foto: Ata images

- Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego i stvarati nešto i lično se razvijati. Ne bih da otkrivam šta je bio razlog što sam otišla, o svemu sam dobro razmislila, nisam odlučila preko noći. Moj odlazak sa Pinka je kao neki razvod. Sigurno nije sve bilo kako treba... Negde sam i ja profesionalno mislila da je vreme da se povučem sa te uloge voditelja i novinara. Malo su se pomešale u ovom vremenu babe i žabe, ja sam u tom slučaju baba. Sticaj raznih okolnosti. U tom momentu kad sam ja poželela da odem, tada se desio poziv Saše Mirkovića i ponuda koja se ne odbija i ja mislim najveći transfer veka. Ponuda koja se događa jednom u životu - rekla je Jakovljevićeva.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track