DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OTKAZA! Otkrila u kakvim je odnosima sa ČELNICIMA PINKA, a evo kako je PRELOMILA
Foto: ATA images

blista

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OTKAZA! Otkrila u kakvim je odnosima sa ČELNICIMA PINKA, a evo kako je PRELOMILA

Stars -

Sve je šokirala vest da je voditeljka Dušica Jakovljević pre nekoliko dana dala otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada na istoj, o čemu je prvi pisao Kurir.

Ona se večeras pojavila na jednom javnom događaju, što je njeno prvo pojavljivanje u medijima nakon raskida saradnje sa Pink televizijom.

Dušica Jakovljević
foto: ATA images

- Nikad bolje se nisam osećala. Odjeknula je informacija o mom otkazu. Došlo je prekretnice u mom životu i to je sasvim okej. Odluka je bila moja, znate i sami da do razvoda braka nikad ne dođe kad su oboje srećni, iako ja ne mogu da kažem da sam bila nesrećna. Bilo je tu nekih faktora koji su tinjali neko vreme i onda sam dobila ponudu, koja se ne odbija - rekla je Dušica za Kurir, a potom otkrila u kakvim je odnosima ostala sa čelnicima Pinka:

Dušica Jakovljević
foto: Ata images

- Što se mene tiče u sjajnim smo odnosima. Zahvalila sam se za 10 lepih godina i saopštila da je vreme da odem. Tolike godine sam sa njima radila, ne mogu ništa loše da kažem. Došlo je do prezasićenja - dodala je Jakovljevićka.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Dušica Jakovljević pokazala novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track