MANUELOVIM NOVCEM PLATILI SAHRANU! Radašinov komšija otkrio: Samo želim da kažem...
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

sada je jasno

MANUELOVIM NOVCEM PLATILI SAHRANU! Radašinov komšija otkrio: Samo želim da kažem...

Stars -

Juče je na groblju u Ljuptenu sahranjen Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivši učesnik rijalitija "Farma" i "Veliki brat". Na večni počinak ispratili su ga najbliži, sa kojima je živeo u skromnoj kući. Njegova ćerka Slađana je otkrila da je samo jedan rijaliti učesnik zvao i da se ponudio da im pomogne šta treba.

- Tata je imao ponude za rijaliti ali zbog noge nije mogao nigde. Od poznatih, Manuel Stojanović iz "Velikog brata" je zvao i ponudio pomoć, rekao mi je "Šta god da treba tu sam" - rekla je Radišinova ćerka.

Radiša Miljković, Radašin
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako je rekao Radašinov bliski prijatelj, Manuel je uplatio novac njegovoj ćerki, te time želeo bar malo da im pomogne, budući da živi u Dubaiju i nije mogao da dođe na sahranu.

- Ne znam šta da kažem za tog dečka, svaka mu čast. Cela sahrana se može pokriti sa tim, neću da pominjem cifru, zato što to nije lepo. Samo želim da kažem da na ovom svetu još uvek ima dobrih i plemenitih ljudi, a jedan od njih je i taj dečko - rekao je Radašinov bliski prijatelj.

Manuel Stojanović
foto: Instagram/manuelstojanovic, screenshot

Podsećamo, prema rečima njegove ćerke Slađane, Radašin je umro u bolnici u Aleksincu, a poslednjih dana nije mogao da govori. Ipak, prema njenim rečima, Radašin je bio hrabar i nije pokazivao bol uprkos teškom stanju.

Kurir.rs / Republika

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track