OVAKO JE ANA RAJKOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA! Teško da biste je prepoznali, džabe traljete toliko oči, TO JE BILA ONA!
Foto: Nemanja Nikolić

DRAMA

OVAKO JE ANA RAJKOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA! Teško da biste je prepoznali, džabe traljete toliko oči, TO JE BILA ONA!

Stars -

Supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković, uvek je ful sređena i retko je viđamo u opuštenom izdanju.

Ana na svom Instagram profilu redovno objavljuje provokativne fotografije, ali i one porodične, međutim, malo ko se seća kako je manekenka izgledala pre operacija.

Očigledno je da se podvrgla estetskim operacijama, o čemu je i sama u više navrata govorila, ali lepote joj po svemu sudeći nikada nije manjkalo, pa su se ispod slike koja se pojavila na mrežama mogu pronaći komentari poput:

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

"Kako je bila prirodno lepa", "Šta joj je ovo trebalo" - bili su samo neki od komentara na račun Aninog nekadašnjeg izgleda.

Osim toga, supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković jednom prilikom je odgovarala na pitanja pratilaca i u lajvu pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu.

Izgled atraktivne brinete odmah je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama, i dok jedni komentarišu da je "kiksnula", jer nije uključila filter za ulepšavanje, drugi smatraju da fudbalerova supruga izgleda lepo i bez šminke.

Ana Rajković
foto: Printscreen

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track