MAJA MARINKOVIĆ PRE I POSLE! Promenila LIČNI OPIS! Pogledajte sve njene faze i "trnovit" put do LEPOTICE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/TV Pink

KAKAV PREOBRAŽAJ

MAJA MARINKOVIĆ PRE I POSLE! Promenila LIČNI OPIS! Pogledajte sve njene faze i "trnovit" put do LEPOTICE (FOTO)

Stars -

Za Maju Marinković kažu da je najbolji primer iz prelepe priče za decu o malom pačiću, njegovim životnim nevoljama i o tome kako je s vremenom pače preraslo u prelepog belog labuda. Doduše, Maja ima crnu kosu.

Da krenemo redom. Kada se pojavila u rijaliti formatu, Maja je bila prosečna devojka iz komšiluka. Nije imala nadograđenu kosu, gel-lak na noktima, istetovirane obrve, botoks na licu, a ni silikone u grudima.

Maja Marinković
foto: Printscreen, Pink

U međuvremenu dok je trajao šou program u kojem je učestvovala i izdvojila se kao pravi skandal majstor Maja je malo-po malo išla na remont.

Promenila je sve na sebi.

Maja Marinković
foto: ATA Images

Guste obrve, velike usne i istaknute jagode su postale njen zaštitni znak.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Pored silikona, Maja je počela da menja i svoj stil oblačenja. Ona je najpre kopirala starletu Anu Korać, a onda je doživela i to da i nju neko kopira. U pitanju je Slađana Lazić zvana Poršelina.

Maja Marinković, Slađana Lazić
foto: screenshot Zadruga

Česta pojava kod devojaka koje su u svojoj okolini uvek bile nezapažene, a onda im se desi trenutak kada shvate da i one imaju ono što svaki muškarac traži i da ako izgledaju dobro, mogu da imaju svakog.

Maja je postala zavodnica, muškog srca lomilica, a sada je spremna da ponovo uđe u rijaliti i pokaže se u pravom svetlu.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink

Za razliku od nekih starleta koje su avanzovale na mesto pevačicem književnice ili nekog trećega zanimanja Maja je ostala dosledna sebi da želi da zadrži tu titulu starlete.

Uvek je nasmejana, vedra i obožava da bude sređena po ceo dan što je i sama priznala.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track