ERUPCIJA EMOCIJA U SPLITU! Aco Pejović od ovacija nije mogao da progovori, a kad se na binu popeo ON, nastao HAOS!
Foto: Promo

oduševljenje

ERUPCIJA EMOCIJA U SPLITU! Aco Pejović od ovacija nije mogao da progovori, a kad se na binu popeo ON, nastao HAOS!

Stars -

Split će još dugo prepričavati koncert koji je Aco Pejović održao u ovim gradu na Hrvatskom primorju! Jer, već dugo niko u Splitu nije doževio takvu eksploziju iskrenih emocija kao na koncertu regionalne muzicke zvezde u prepunoj dvorani "Gripe". Aco Pejović ispunio je svoje javno dato obećanje i duže od tri sata svojim pesmama, ali i neiscrpnom energijom rasplesao i raspevao hiljade i hiljade fanova svih genracija. Jedan za drugim, ređali su se hitovi kao što su "Za Liljanu", "Da si tu", "Jednom se živi", Sve ti dugujem", "Ponoć" i još tridesetak ništa manje atraktivnih pesama u kojima ga je publika, horski pratila do zadnjeg takta.

"Splite moj", započeo je govoriti Aco obraćajući se publici, ali od ovacija kojim su dočekane njegove prve reči, morao je da pričeka kako bi nastavio dalje.

1 / 13 Foto: Promo

"Split i ja volimo se oduvek. Kad vidim ova vedra i vesela lica ispred sebe, kad čujem kako zajedno s mnom pevate, ma ništa mi više ne treba. Svakom pevaču ovo je životna energija koja nas drži, mi smo tu zbog vas. Hvala vam što ste urezali trajni trag na mom srcu", kratko je poručio Pejović.

12:04

Splićani ovacijama dočekali Pejovića

A na vrhuncu koncerta, Aci se kao poseban gost pridružio njegov prijatelj i kolega Mirza Selimović te su zajedno otpevali kultnu pesmu "Nije htjela" u znak sećanja na legendarnog Kemala Montena. Ako je suditi po komentarima nakon koncerta, ovaj spektakl dugo će se pamtiti, pa zbog toga i ne treba da čudi sto je ovaj splitski početak nove hrvatske turneje bio nestrpljivo iščekivan mesecima! Ipak, kao vrhunac turneje svakako se očekuje koncert u zagrebačkoj Areni, zakazan za 14. februara iduće godine.

kurir.rs

Bonus video:

00:43

Aco Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track