BOGATA GAZDINA KĆI PRAVILA HAOS U ZAGREBU NA KONCERTU SRPSKOG PEVAČA: Svaki STIH je pogađao u SRCE, teši je Jovana Joksimović...
Foto: Prinstcreen/ Youtube

BOGATA GAZDINA KĆI PRAVILA HAOS U ZAGREBU NA KONCERTU SRPSKOG PEVAČA: Svaki STIH je pogađao u SRCE, teši je Jovana Joksimović...

Stars -

Iva Todorić, ćerka hrvatskog biznismena Ivice Todorića, koju mediji nazivaju "Gazdina ćerka, uživala je u koncertu Željka Joksimovića u Zagrebu većinu vremena pevajući i plešući u ritmu na većinu pesama srpskog pevača.

U zagrljaju Željkove supruge Jovane Joksimović Gazdina kći unela se u svaki stih.

Iva Todorić
foto: Printscreen

- Skrivam se i ne pričam o tom jer kako da im objasnim mada tuđa, moja si. Još se hranim istom zabludom - pevala je stihove 'Zablude' sa svojom kumicom.

Atmosfera je postala užarenija na pesmu 'Drska ženo plava', koja je rasplesala Ivu i ekipu. Bilo je i emotivnih trenutaka, kada se Gazdina kći umirila u zagrljaju prijateljice i motivacijske govornice Ane Bučević.

Iva Todorić
foto: Printscreen

Dan pre koncerta relaksirala se ukrašavajući Kulmerove dvore, u kojima prevladavaju ljubičasto-zlatni ukrasi.

Iva Todorić
foto: Printscreen

Podsetimo, na dvorcu i imanju od 55.000 kvadratnih metara 2003. je počela temeljna rekonstrukcija. Uređenje je trajalo tri godine i koštalo je oko 2,7 miliona evra. U jul 2015. darovnim ugovorom vlasništvo nad imanjem i dvorcem podelio je između sebe i dece, kćer Ivu i sinove Antu i Ivana Todorića.

00:13

Gazdina čerka razbacala se na koncertu Željka Joksimovića

Poznato je da u tom dvorcu Iva voli da proslavlja svoje rođendane, gde jznaju da joj zapevaju srpski pevači, pa je tako pre nekoliko godinu pevao Miroslav Ilić, koji je za 45 minuta nastupa navodno dobio 10.000 evra.

kurir.rs/24sata hr

Bonus video:

00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track