DRAGANA MIRKOVIĆ S NJOM JE IMALA NESVAKIDAŠNJU SARADNJU! Otkrivena tajna iz DEVEDESETIH, ovakav FER-PLEJ danas ne postoji
Foto: Kurir TV

kolegijalnost

DRAGANA MIRKOVIĆ S NJOM JE IMALA NESVAKIDAŠNJU SARADNJU! Otkrivena tajna iz DEVEDESETIH, ovakav FER-PLEJ danas ne postoji

Stars -

Snežana Babić Sneki pričala je o filmu "Tesna koža" koji je doprineo njenoj popularnosti i nedavno otkrila da joj je u jeku slave sa koleginicom Draganom Mirković imala nesvakidašnju saradnju.

Snežana Sneki Babić, Sneki
foto: Kurir Televizija

"Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija. Ne bih rekla ni takmičenje jer u trenutku kada sam ja imala turneju, to je imala i Dragana Mirković. Mi smo čak imale u svojim timovima ljude koje smo rotirali, to je bila maltene saradnja. Znalo se da ako neko ima turneju u Majdanpeku i Boru, onda ti ideš na drugu stranu", rekla je pevačica u emsiji Sceniranje.

Rame uz rame sa Draganom subotom i nedeljom od 20 sati

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

kurir.rs

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track