OLJA PREVARENA, PA OSTALA NA ULICI USRED ISTANBULA! OSTALA I BEZ KARTE ZA POVRATAK: Evo kako se voditeljka našla u problemu
Foto: Printscreen/Instagram

sve obelodanila

OLJA PREVARENA, PA OSTALA NA ULICI USRED ISTANBULA! OSTALA I BEZ KARTE ZA POVRATAK: Evo kako se voditeljka našla u problemu

Stars -

Olja Crnogorac pre nekoliko godina povukla se sa javne scene, međutim na društvenim mrežama je vrlo aktivna, i sa svojim pratiocima često deli momente iz privatnog života. Olja je sada na svom Tiktok profilu objavila video gde je otkrila da je opljačkana od strane jedne organizatorke za putovanja.

Olja Crnogorac
foto: Printscreen

Bivša voditeljka doživela je pravi pakao kada je stigla na aerodrom i shvatila da joj je karta kupljena samo u jednom pravcu a da stvar bude još gora kada je stigla u hotel u Istanbulu, Olja je na recepciji saznala da rezervacija na njeno ime ne postoji.

- Koliko ste puta bila nasamareni od stane naših turistickih agencija? Koliko puta ste videli sobu ili hotel na telefonu ,a uzivo je to bila rupa? A da li vam se ikada desilo da uplatite pare za hotel ,a pare nikad za hotel nisu stigle i vi ste ne ulici a od sad “use i u svoje kljuse “ i samo verujem bookingu - napisala je Olja ispod videa, koji možete pogledati ispod.

@montenegrina_o

Koliko ste puta bila nasamareni od stane naših turistickih agencija ? Koliko puta ste videli sobu ili hotel na telefonu ,a uzivo je to bila rupa ? A da li vam se ikada desilo da uplatite pare za hotel ,a pare nikad za hotel nisu stigle ?i vi ste ne ulici ? a od sad “use i u svoje kljuse “ i samo verujem bookingu

♬ original sound - Olja

Podsetimo, Olja Crnogorac nedavno je govorila o tome da je želela da se ostvari kao majka, te je otišla na vantelesnu oplodnju, ali je posle nje sve krenulo nizbrdo.

- Na veštačku oplodnju sam otišla potpuno zdrava, a tri godine kasnije, nakon hormona koje sam dobijala, završila sam na 30 miligrama kortikosteroida i promenjenim životom iz korena - govorila je Olja.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja