OGLASILA SE STANIJA I MAJI PORUČILA OVO! Javno objavila njenu sliku pa otkrila šta očekuje od nje: Mnogi će ostati u čudu
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

DRUGARICE

OGLASILA SE STANIJA I MAJI PORUČILA OVO! Javno objavila njenu sliku pa otkrila šta očekuje od nje: Mnogi će ostati u čudu

Stars -

Maja Marinković večeras će se useliti u Belu kuću i postati ravnopravni učesnik "Elite".

Očekuje se da će njen ulazak pomrsiti mnoge konce u rijalitiju, a posebno se čeka reakcija njenog bivšeg momka, Marka Janjuševića Janjuša.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Pred sam ulazak, Maji je podršku pružila njena prijateljica,Stanija Dobrojević.

- Večeras ulazi kraljica rijalitija. Dominiraj i lagano do trona. U julu očekujem pobedu! Samo hrabro i znaj koliko nas veruje u tebe - poručila je Maji Stanija.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Kako prenose domaći mediji, Maja će večeras bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu uneti trenerku, koju mu je kupila zbog toga što mu je nedavno Ena Senić poslala prljavu garderobu, a ovim potezom je starleta očigledno odlučila da, pored Aneli Ahmić, pecne i Enu.

Stanija Dobrojević
foto: Kurir televizija

- Maja je odlučila da pokloni Jašku njenom ono što mu najviše treba, a to je trenerka, jer mu je supruga poslala one prljave stvari. Maja je poznata uvek bila kao džek, tako da će i ovog puta pokazala koliko nema sujete, koliko poštuje svoje bivše, pa će Janjušu pokloniti trenerku - rekao je izvor blizak Maji za "Republiku".

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track