"SVAKOJ DEVOJCI BIH POŽELELA DA BUDE PRVA ŽENA" Suzana priznala da u braku sa Simicom nije bilo sve tako bajno: Njegove ćerke...
Foto: Sonja Spasić

iskreno

"SVAKOJ DEVOJCI BIH POŽELELA DA BUDE PRVA ŽENA" Suzana priznala da u braku sa Simicom nije bilo sve tako bajno: Njegove ćerke...

Stars -

Suzana Mančić i Simeon Comokos zajedno su skoro 25 godina. Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom, a život popularne voditeljke savršeno balansira između Beograda i Atine.

Suzana Mančić
foto: Kurir Televizija

Daljina im, očigledno, nikad nije predstavljala problem. Suzana je i ovih dana u glavnom gradu Grčke, gde je vreme mnogo lepše nego što je trenutno na severnijim prostorima Balkana.

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Nedavno je voditeljka otkrila tajnu iz porodičnog odnosa za koju je malo ko znao.

- Ja sam shvatila da možda njegove ćerke imaju bojazan, ili da možda on ima bojazan - rekla je Suzana Mančić u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Suzana Mančić
foto: Dragana Udovičić

Suzana je objasnila da je sa Simeonom potpisla i predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni te da je to ona upravo i inicirala jer se u Grčkoj drugačije deli imovina nego u Srbiji.

Na pitanje da li se suprug zapravo plašio kako će njegove ćerke reagovati, jer bi u tom slučaju kasnije bilo pitanje oko podele imovine, Suzana kaže:

- Jašta nego oko imovine.

Kaže da danas ima dobar odnos sa ćerkama svog muža, ali da je na početku nisu prihvatile:

- Pa, nisu baš.

O tome da je prvom suprugu bila treća žena Suzana takođe priča u emisiji.

- I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena - izjavila je Suzana.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Blic/Hello

Bonus video:

01:25

Suzana Mančić - Napila sam se jednom i nikada više

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja