DA LI JE MOGUĆE? Najavljeno ko će se naći ZAJEDNO u emsiji, Šapić i Ivana Nikolić, nacija će ostati ŠOKIRANA
Foto: Beta/Milan Ilić, Damir Dervišagić

šok

DA LI JE MOGUĆE? Najavljeno ko će se naći ZAJEDNO u emsiji, Šapić i Ivana Nikolić, nacija će ostati ŠOKIRANA

Stars -

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i večeras od 22 časa. Ognjen Amidžić će ugostiti pevačice Ivanu Boom Nikolić, Milicu Jokić i Nedu Ukraden, kao i gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.

Posle dužeg vremena, a prvi put otkako je gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić dolazi u studio najgledanije late night emisije „Amidži šou“. Aleksandar će sumirati šta je sve uradio za Beograd otkako je na ovoj poziciji, otkriće kada će Arena vratiti naziv Beogradska Arena i zbog čega je doneo tu odluku, ali i šta sve planira da uradi u narednom periodu za glavni grad.

Aleksandar Šapić, naselje Šangaj
foto: Beoinfo

Ivana Boom Nikolić nedavno je objavila novu pesmu „Haos i galama“, koju će prvi put izvesti upravo u emisiji „Amidži šou“. Da li je zadovoljna reakcijama publike, šta planira dalje u karijeri, kakav je njen odnos sa čuvenim kuvarom Nusretom kog je srela u Turskoj, ali i da li se promenio njen ljubavni status – odgovori na ovo pitanje čekaju vas večeras na televiziji Pink.

U studio kod Ognjena Amidžića stiže i Neda Ukraden, koja će otpevati neke od svojih najvećih hitova, ali i razgovarati od bogatoj karijeri, zanimljivostima iz privatnog života, a odgovoriće na sva pitanja koja su poslali pratioci na Instagramu.

Neda Ukraden
foto: Prinvatna arhiva

Milici Jokić odskočna daska u karijeri bilo je muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“, nakon čega je gradila uspešnu karijeru bez skandala. Iako veoma mlada, Milica je veoma popularna i za njen nastup se traži karta više, a osim što će uživati u njenom glasu, Milica će otkriti i šta planira u karijeri, ali i kako joj je u vezi sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, kao i da li planiraju da podignu svoju vezu na novi nivo.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track