NAKON POVRATKA NA MALE EKRANE MILAN MILOŠEVIĆ OSUO PALJBU PO ESTRADI: Oni više lažu nego zadrugari!
Foto: Kurir

biće žestoko

NAKON POVRATKA NA MALE EKRANE MILAN MILOŠEVIĆ OSUO PALJBU PO ESTRADI: Oni više lažu nego zadrugari!

Stars -

Milan Milošević odmah pri povratku na televiziju Pink i ulasku u "Elitu" zabiberio je čorbu i uneo nemir među učesnicima.

Milan Milošević
foto: Printscreen

Prilikom gostovanja na RED televiziji, voditelj je progovorio o prvim impresijama nakon velikog povratka na male ekrane.

- Kada sam kročio u kuću, krenuo je adrenalin i kada su počeli da tapšu – razbio sam tremu, a kada sam se predstavio učesnicima, već je bilo lakše. Nije mi bilo sve jedno. Već 11 meseci nisam radio taj posao. Ali super je sve prošlo – pokidali smo. Toliko su svi imali tremu od mene – kada prođem, svi su sklanjali pogled. Kada sam ušao, odmah sam uspostavio autoritet. Oni dobro znaju ko je Milan Milošević. Pretres je zasluženo prošao u znaku Matore i Anite. Nacija je čekala celu noć da se to malo raščivija. Večeras radim Pitanja gledalaca. Radiću svakog ponedeljka, srede i petka. Vratio sam se na velika vrata – rekao je Milan.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Takođe se dotakao i ulaska Maje Marinković u „Elitu“, pa otkrio kakav je bio njegov susret sa Matorom.

- Maja je ušla pompezno, napravila je pravi haos i pomutila odnos Aneli i Janjuša. Matora je bila van sebe. Te noći sam izneo neke detalje koje ona nije znala, ali tu ima još mnogo toga. Nastaviće se. Mora da se istera mak na konac. Najbizarnije je što se prevara desila na dan svadbe. Siguran sam da je Anita sve iskoristila zarad medijske pažnje, prijala joj je slava i popularnost – ali mislim da Anita nikada nije volela Matoru – dodao je Milan.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Milan je priznao da ga je u jednom momentu uhvatila nostalgija za rijalitijem pred sam početak „Elite“.

- Želeo sam u jednom trenutku da radim sa estradom i onda sam shvatio – šta imam da ih pitam, kad će me sve lagati. Šta god da ih pitam, oni lažu. Nikada mi neće iskreno odgovoriti, ili će prećutati. Estrada više laže nego zadrugari – zaključio je Milan.

Kurir.rs/ Pink.rs

05:58

Milan Milošević slavi rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track