"TO JE STVARNO VELIKA STVAR" Sara Jo priznala zbog čega još uvek nije imala SOLO KONCERT, a evo zašto je nema u JAVNOSTI
Foto: Stefan Stojanović

Otkrila!

"TO JE STVARNO VELIKA STVAR" Sara Jo priznala zbog čega još uvek nije imala SOLO KONCERT, a evo zašto je nema u JAVNOSTI

Stars -

Pevačica Sara Jo prošetala je crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju, a potom se u razgovoru s pripadnicima sedme sile osvrnula na dalje planove u svojoj karijeri.

Na pitanje zašto je nema u poslednje vreme u javnosti u tolikoj meri, Sara je rekla:

Hello, Hello žurka
foto: Stefan Stojanović

- Za sada nema ničeg većeg od albuma koji je izašao u junu, i dalje radimo na tome. Spremamo spotove, neke projekte koji su povezani sa albumom, ali i dalje je fokus na njemu - priznala je pevačica, koja je potom iskreno odgovorila na pitanje zbog čega još uvek nije održala solistički koncert.

Verovatno svako čeka neki svoj pravi trenutak, po nekoj svojoj proceni. Meni se još uvek ne žuri, mislim da je to velika stvar. S obzirom na to da toliko volim performans, kada bude došao trenutak za tako nešto, baš bih volela da bude nešto za pamćenje - objasnila je ona.

Sara Jo
foto: Printscreen/RTS

Veliku pažnju javnosti privukla je kada se s pesmom "Muškarčina" na nacionalnom izboru takmičila za titulu srpskog predstavnika na Evroviziji. To je prošle godine bila Konstrakta, koja je ostvarila zapaženi uspeh, a sada je Sara otkrila da li se sprema za nacionalni izbor, koji će se održati na proleće sledeće godine.

Hello, Hello žurka
foto: Stefan Stojanović

- Za sada nemam tu želju. Pre godinu dana sam se prijavila baš onako spontano, bez preterano razmišljanja. Desila se pesma u koju sam se zaljubila, znala sam tačno kako će izgledati i sam nastup, a sada nisam bila inspirisana za tako nešto. Više bih volela da zadržim fokus na albumu, a nekad, ko zna.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:29

SARA JO ODUVALA PAVLOVIĆKU: Neko priželjkuje drame, dok neko drži fokus tamo gde bi trebalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track