"ONA NIJE TIP S KOJOM BI PILA KAFU" Komšije Dušice Jakovljević ŠOKIRANE njenim otkazom na Pinku, a jedna stvar im je BAŠ ČUDNA
Foto: Jelena Simonović, Shutterstock

"ONA NIJE TIP S KOJOM BI PILA KAFU" Komšije Dušice Jakovljević ŠOKIRANE njenim otkazom na Pinku, a jedna stvar im je BAŠ ČUDNA

Stars -

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je dala otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada, a njene komšije sad otkrivaju da li je viđaju i kako se ponaša kad je van studija.

- Uvek smo je slabo vidali jer puno radi. Živi kao vampir. Kada je noću na televiziji, ceo dan prespava, što je negde i normalno, a većina nas stanara, cirkuliše obrnuto. Otkako sam je upoznala, žena je fina, na mestu, javi se, ne glumi zvezdu, kao mnoge njene koleginice koje verovatno imaju i manje prava da to rade – rekla je jedna gospoda, koja je dodala:

- Žao mi je što je otišla sa "Pinka", gledala sam je pred spavanje. Kada se sretnemo, prokomentarišemo aktuelnosti. Ne skida osmeh sa lica, eto, to je nešto što me uvek oduševi, a takva su joj i deca.

Dušica Jakovljević
foto: Ata images

- Već sam u godinama i ne provodim puno vremena s komšijama. Nemam ništa protiv nje. Uvek pozdravi i mene i suprugu, njeni klinci takođe, a ono što mi je bilo najvažnije uvek, ne samo kod nje, nego kod svih, jeste da nisu bučni - kratak je bio jedan deka.

Pojedini kažu da ih čudi što je nikada nisu videli u pratnji nekog muškaraca.

- Veoma je privržena deci i posvećena poslu. Nismo je nikada videli u društvu nekog muškarca. Ona je privlačna žena, tvrdim i u ime jačeg pola, sigurno da je mnogi i spopadaju, ali baš drži do sebe i ne izlaže se tek tako u javnosti sa partnerima - istakla je Maja, a njena drugarica se nadovezala:

- Žena je pravi primer kako može da se uživa i sa 40 godina. Nisu samo dvadesete sinonim za mladost. Često i sama ističe, a to i vidimo, da joj je porodica na prvom mestu, a kako sam nedavno i pročitala, sada ima nekog dečka.

Dušica Jakovljević
foto: Printskrin/Instagram

Jedan od retkih negativnih komentara imala je jedna sredovečna žena.

- Dušica jednostavno nije tip osobe s kojom bih popila kafu. Ne kažem, možda ne bi ni ona sa mnom, ali eto, uvek mi je bila antipatična. Javimo se uredno jedna drugoj u prolazu, ali ništa više od toga. Ne sviđa mi se što se toliko operisala. To je jedna od stvari koja me odbija.

kurir.rs/blic

Bonus video:

06:50

Dušica Jakovljević - Dugo je tinjalo u meni sve što se dešavalo u prethodnom periodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track