"ZVALA ME JE UPLAKANA U VENČANICI I REKLA DA NE ŽELI DA SE UDA" Evo šta se dogodilo na dan venčanja Matore i Anite, svi detalji
Foto: Instagram, screenshot Pink tv

švalerka otkriva

"ZVALA ME JE UPLAKANA U VENČANICI I REKLA DA NE ŽELI DA SE UDA" Evo šta se dogodilo na dan venčanja Matore i Anite, svi detalji

Stars -

Jovana Tomić Matora odlučila je da potpiše papire za razvod zbog prevare svoje i dalje zakonite supruge Anite Stanojlović.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

U javnost su isplivale prepiske sa drugom devojkom, a nešto kasnije se i suočila sa Mateom Car koja je otkrila sve detalje odnosa sa Anitom. Najšokantnija informacija za Jovanu je bila ta da su se njih dve čule na dan venčanja i da Anita želela da se uda.

Matea Car
foto: Printscreen Pink Tv

Matea je prilikom gostovanja na RED televiziji otkrila tačno šta se dogodilo na dan njihovog venčanja.

- Ona mene zove kompletno sređena, našminkana u venčanici. Zove me na video poziv sva uplakana, suza suzu stiže, ja sam se prepala i pitala da li je odlučila da ipak kaže "ne". Ona je rekla da se ne želi udati, a ja sam napomenula da treba da radi ono što želi. Nisam želela da me stavi u poziciju da odlučujem umesto nje. Nešto ranije mi je govorila da ona ima razloga zbog čega mora da se uda, ali da ne može u pismenoj formi da mi kaže - otkrila je Matea.

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

TikTokerka je progovorila i o eksplicitnim fotografijama koje je dobila od Matorine supruge.

- Dobila sam fotografiju gde je grudi prekrila rukama i gde joj se vidi telo. Slikala se u ogledalu, iz kupatila vile u kojoj se udala - izjavila je Matea.

Kurir.rs

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja