NEOPISIVO POTRESNO I EMOTIVNO U EMISIJI 'RAME UZ RAME SA DRAGANOM'! Ovaj zadatak ih je rasparao! POGLEDAJ I PROBAJ DA NE ZAPLAČEŠ
Foto: Kurir tv

životna priča u pokretu

NEOPISIVO POTRESNO I EMOTIVNO U EMISIJI 'RAME UZ RAME SA DRAGANOM'! Ovaj zadatak ih je rasparao! POGLEDAJ I PROBAJ DA NE ZAPLAČEŠ

Stars -

Svakog vikenda, sa početkom od 20:00 časova, pratite plesni talent šou "Rame uz rame sa Draganom".

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir

Tokom ovosubotnje emisije gledaoci su mogli "zaviriti" u predsoblje gde se takmičari pripremaju za sledeći nastup.

Nakon što su se osvrnuli na prethodne izazove i složili utiske, dobili su zadatke u kojoj će moći potpuno da se izraze i da ispričaju svoju životnu priču i to uz pomoć profesora glume Milana Pajića.

Milan Pajić
foto: kurir tv

Kako mnogi igrači nisu bili zadovoljni komentarima u prošloj emisiji, Pajić je podsetio igrače zašto su tu i objasnio kako će uraditi ovaj zadatak.

03:03

NEIZDRŽLJIVO POTRESNO I EMOTIVNO U EMISIJI RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Zadatak koji su dobili igrači, ostavio ih je neutešne! POGLEDAJ I PROBAJ DA NE ZAPLAČEŠ!

- Ovo što ste dobili kao mogućnost da se izrazite je retko. Ovo je redak talent šou, i ovaj zadatak je jedan od najvažnijih koji ćete dobiti. Proći ćemo malu kontrolu, radićemo neke vežbe, vežbe fokusa... Ne može emocija da bude gospodar tebe, nego ti treba da gospodariš njome - rekao je Pajić.

Sve igrače radsporedio je i odsečno im naredio da rade trbušnjake, nakon kojih je izveo jednog po jednog da predstave svoju životnu priču - kroz ples.

Milan Pajić
foto: kurir tv

Nađa Potoček je predstavila svoj problem sa dijabetesom koji ju je, kako je ispričala, izgradio - kroz emotivnu igru.

Nakon njenog iskaza, predstavila se Kristina, Kiki u kratkoj borbenoj igri.

Posle nje zadatak su dobili dva igrača Negovan i Bogdanka, koji su dobili zadatak da "igraju" svoju priču paralelno, ali da nakon što ih Pajić prekine, da nastave da je pričaju rečima.

rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir tv

- Kada dođemo u situaciju da javno kažemo šta nas je pogodilo, bude jako teško - ispričala je Bogdanka, osvrnuvši se na emotivnu situaciju kojoj su svi prisustvovali.

rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir tv

Isti izazov imali su Stefan, Rade i Mirela, s tim što su morali da pričaju jedni drugima svoju životnu priču, koju, kada prvi ispriča - pokretima, drugi preuzme i tako i treći.

Rade je posvetio svoju igru majci. Preneo je emociju ostavljenog sina kroz igru, izgovorivši rečenicu, koja je izgleda, doprela iz samog detinjstva i srca - "Zašto si me ostavila?" i uputio je Mireli, koja se neutešno rasplakala. Kako je upila osećaj i nije mogla da se smiri, nakon nje i većina igrača je briznulo u plač.

rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir tv

- Biće ovo teško izvesti na sceni - rekao je Stefan.

Nakon njih su se predstavili Gaga, Zoran i Ivana, koji su svi "lančanom reakcijom" upili energiju prethodnika i potpuno briznuli u plač.

Poslednjih troje, Bugi, Anton i Nemanja su bili "kap koja je prelila čašu".

Anton se rasplakao, a Pajić ga je podržao zagrljajem. Prišli su svi plesači i obrazovali veliki kolektivni obruč zagrljaja, dokazavši da osećajima zaista ne treba jezik da se iskažu, dovoljan je plesni pokret i veliko srce.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:02:14

RAME-UZ-RAME-S01EP07

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track