VODITELJ PINKA U BOLNIČKOJ POSTELJI SA IGLOM U VENI! Navikli ste da ga gledate dok vodi DNEVNIK, a sada je sve ZABRINUO (FOTO)
Foto: Printscreen

POTRESNO

VODITELJ PINKA U BOLNIČKOJ POSTELJI SA IGLOM U VENI! Navikli ste da ga gledate dok vodi DNEVNIK, a sada je sve ZABRINUO (FOTO)

Stars -

Voditelj televizije Pink, Nemanja Velikić na Instagram profilu objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta, a njegovi pratioci su primetili da mu je priključena i infuzija, što ih je zabrinulo.

Nemanja se odmah potom oglasio i obratio se svojim pratiocima, te istakao da nema mesta drami, da je u pitanju samo koktel koji će mu podići imunitet.

Nemanja Velikić
foto: Printscreen

Nemanja je poznat kao neko ko vodi računa o svom unutrašnjem, ali i spoljašnjem izgledu, te u hladnim danima, kada imuni sistem variva, voditelj ne želi da dozvoli da ga nešto slomi.

Nemanja je objasnio i da njegove pratioce u narednom periodu očekuje vrlo ozbiljan sadržaj na njegovom Instagramu, a nedavno je bio u centru pažnje zbog uništenog automobila:

- Dopuna sistema za još jači kontent na Instagramu, jer organski pratioci to očekuju - napisao je Nemanja na Instagramu.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track