"UBILI SU NAS I PROSULI! PO PODU!" Ovo NISMO VIDELI NIKADA! Nakon strašne BURE EMOCIJA, pogledajte šta je žiri JEDNOGLASNO ODLUČIO
"RAME UZ RAME SA DRAGANOM", Foto: Kurir TV

"rame uz rame sa draganom"

"UBILI SU NAS I PROSULI! PO PODU!" Ovo NISMO VIDELI NIKADA! Nakon strašne BURE EMOCIJA, pogledajte šta je žiri JEDNOGLASNO ODLUČIO

Stars -

U današnjoj epizodi emisije "Rame uz rame sa Draganom" na Kurir televiziji, gledaoci su svedočili neobičnom događaju. Glumac Milan Pajić je takmičarima postavio zadatak da dočaraju svoje životne priče kroz igru. Svi takmičari su se suočili s teškim i tragičnim iskustvima koje su izneli kroz svoje nastupe, izazivajući suze i snažne emocije kod publike.

Jedan od takmičara, Zoki, je sa lakoćom pokazao svoje emocije, ističući važnost pozitivnog zaključka i poruke. Nakon njega, Nađa je otvorila srce i podelila svoju borbu sa dijabetesom, poručujući da je važno prihvatiti svoje probleme.

Posebno emotivan bio je nastup stranog takmičara, Antona, koji je posvetio svoj nastup ratu i stradanjima mladih. Njegov nastup je ganuo Draganu Mirković do suza, a svi su se složili da je to bio izvanredan prikaz.

Svi ostali takmičari su takođe delili svoje priče kroz svoje nastupe, bilo kroz ples, emotivne igre ili folklorni ples, prikazujući svoje životne bitke i poruke nade. Svaki nastup je dobio pohvale žirija, ističući snagu i optimizam koji su takmičari preneli.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir TV

Emisija je bila puna emotivnih trenutaka, uz podršku i ohrabrenje žirija, uključujući i legendarnu glumicu Goricu Popović. Svaki takmičar je na svoj način uspeo da prenese snažnu poruku o snazi, otpornosti i prihvatanju životnih izazova.

Kada je došlo do ocenjivanja žiri nije znao šta da radi. Kako da ocenjuju tuđe životne priče?

- Ma daj, ubili su me... Dali su dušu na terenu, a i mi smo dali i isplakali dušu - rekla je Mirković, a Pajić se složio: Ma prosuli smo dušu!

05:52

UBILI SU NAS I PROSULI! Ovo NISMO VIDELI NIKADA! Nakon strašne BURE EMOCIJA, pogledajte šta je žiri JEDNOGLASNO ODLUČIO!

Jednoglasno su dali odluku.

- Verujem da nije bilo ni malo lako da se ovoliko "otvorite". Jednoglasno smo odlučili da život nema cenu i ocenu i toliko ste bili fantastični da ste svi pojedinačno dobili desetke! Bravo! Ubili ste nas večeras! - poručili su svi u žiriju od srca

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track