BLIZANCI OBJASNILI ŠTA JE KUMOVALO RASPADU, SPOMENULI I SVAĐU: Peđa Jovanović pokupio svu slavu, a evo šta danas radi Nenad!
Foto: Printscreen

BLIZANCI OBJASNILI ŠTA JE KUMOVALO RASPADU, SPOMENULI I SVAĐU: Peđa Jovanović pokupio svu slavu, a evo šta danas radi Nenad!

Stars -

Braća Peđa i Nenad Jovanović zajedno su se pojavili na muzičkoj sceni kao sastav "Blizanci", a onda je svako krenuo svojim putem.

Peđa Jovanović Blizanac danas je jedan od najpopularnijih izvođača, koji i bez prevelike reklame puni koncertne dvorane, i gde god peva napravi sjajnu atmosferu. Nekada je zajedno sa svojim bratom bio deo sastava "Blizanci", kada su obojica započinjali muzičku karijeru.

Mnogi se pitaju šta je danas sa Nenadom, njegovim identičnim blizancem. On se takođe i dalje bavi muzikom, nakon što se jedno vreme povukao sa scene. Nenad Blizanac je već godinama u braku sa lepom i zgodnom Jovanom, koja žari i pali na društvenim mrežama, a od njenih oblina mnogima zastaje dah.

U medijima je nedavno odjeknula vest da je pevač navodno napadnut ispred jednog lokala u Rakovici, u kom je nastupao. Kako se navodi, incident se odigrao u utorak 18. oktobra, a Nenad se ovim povodom oglasio na Instagramu i poručio da nema nikakve veze sa sukobom jer se to desilo nakon njegove svirke. Navodno je nepoznati muškarac mačetom napao pevača Nenada Jovanovića i jednog radnika obezbeđenja, prilikom čega je radnika posekao po telu, te mu tako naneo povrede u predelu stomaka.

A da li je razlazu u poslovnoj saradnji prethodila svađa sa bratom Peđom, odgovorio je u jednom podkastu: "Svi misle da smo u nekoj svađi. Ja uporno objašnjavam - mi i dalje radimo zajedno, neke privatne zabave i to", rekao je Peđa, na šta se nadovezao Nenad: "Ja ne znam, nikad se u životu nismo posvađali, tako da nema šanse. Da l' smo se mi ikada posvađali?" zapitao je brata.

"Pa, osim tih nekih dečijih svađa, što se naljutimo jedan na drugog, pa posle pet minuta kao da se ništa nije desilo." odgvorio je Peđa. Poslušajte šta su blizanci imali da kažu o svom odnosu:

kurir.rs/mondo

Bonus video:

00:16

Pedja i Nenad Blizanac zajedni na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track