MARIJA ŠERIFOVIĆ SPECIJALNI GOST SRPSKE FILANTROPSKE GALA VEČERI U NJUJORKU! Oduševila mnogobrojnu publiku
Foto: Kurir

svi su uživali u njenim hitovima

MARIJA ŠERIFOVIĆ SPECIJALNI GOST SRPSKE FILANTROPSKE GALA VEČERI U NJUJORKU! Oduševila mnogobrojnu publiku

Stars -

Marija Šerifović bila je specijalni gost Srpske filantropske gale, koju četvrti put organizuje Srpsko filantropsko udruženje u Njujorku.

Ovaj dobrotvorni dogadjaj je okupio oko 470 zvanica iz svih krajeva Amerike, Srbije i drugih država, a u cilju prikupljanja sredstava za dva projekta koja su usmerena na zdravlje i dobrobit dece u Srbiji: projekat "Feel to Heal" Fondacije Novak Djoković koji ima za cilj da osnaži emocionalnu inteligenciju kod dece, i projekat palijativnog zbrinjavanja dece obelele od neizlečivih bolesti koji sprovodi organizacija BELhospice.

Marija Šerifović
foto: Kurir

U ove svrhe, gala je prikupila preko $100,000. U svečanoj atmosferi Marija Šerifović je, kao specijalni gost večeri, svojim spektakularnim nastupom oduševila mnogobrojnu publiku koja je uživala u njenim velikim hitovima.

Marija Šerifović
foto: Kurir

Ovogodišnja Srpska filantropska gala je u svakom smislu postigla veliki uspeh, a naročito u promovisanju dobročinstava među srpskom zajednicom.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU! Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je USLEDILO ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track