"BILA JE SPRDNJA, PROLAZNA AVANTURA" Zola i Anita žestoko zaratili, Stanojlovićeva udarila kontru: Boli ga što sam ga šutnula!
Foto: Printscreen

haos

"BILA JE SPRDNJA, PROLAZNA AVANTURA" Zola i Anita žestoko zaratili, Stanojlovićeva udarila kontru: Boli ga što sam ga šutnula!

Stars -

Lazar Čolić Zola progovorio je o svojoj vezi sa Anitom Stanojlović, koja je trenutno u centru skandala jer je prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru.

Elita
foto: Printscreen

Zola je, naime, ponizio Anitu, te je u emisiji "Pretres nedelje" izjavio da je na njihov odnos gledao kao na avanturu, što je Stanojlovićevu isteralo iz takta.

- Ja ne branim Zolu ali Anita je počela njemu da se približava, ona je tad bila zaljubljena u Matoru a nema sa kim nije bila, sa Zolom sa Markom Markovićem. Ona je tad htela da bude sa Zolom ali joj je Matora isto odgovarala - odbrusila je Slađa.

- Ja sam prešla preko toga sa Zolom ne znam u čemu je problem, mi smo se tad tek muvali, nismo bili zajedno - rekla je Anita.

- Po mom mišljenju mnogo menja stvar ako je Matora nešto znala, ali ona je tad i dalje imala emocije prema meni. Ja nisam ništa smeo zbog Miljane zato što bi svi nadrljali - odbrusio je Zola.

Elita
foto: Printscreen

- Od kako si ušao ovde totalno si providan, tebi je Delićka bila cilj a ušao si i napao Miljanu namerno. Kad si video da nema ništa od Delićke onda si se vratio Miljani. Ogroman si folirant - rekla je Bojana.

- Klošaru jedan, za pogrešnu si se zakačio. Matora je kriva što je dozvolila da joj priđe ovaj klošar. Trebala si da prestaneš da se raspravljaš sa njim. Sad te samo ukopava - rekla je Anita.

- Ja sam se samo sprdao sa njom, bila je samo prolazna avantura, nije tu bilo nikakve emocije - odbranio se Zola.

- On ne može da prežali što sam ga šutnula pa zato priča sve ovo i te kako je bio zaljubljen u mene - rekla je Anita.

Inače, šuška se da Matea Car, švalerka sa kojom je Anita Stanojlović prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru, uskoro ulazi u "Elitu".

Podsetimo, pre ulaska u "Zadrugu 7 Elita", Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se venčale na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

One su izgovorile su sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Kurir.rs/Blic/Pink.rs

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track