BRUTALNO PREBIJEN BIVŠI ZADRUGAR! Stefan Mihić bačen nag na ulicu, završio u bolnici: Čeka me operacija nosa, NAPUKAO je
Foto: Printscreen/Instagram

drama

BRUTALNO PREBIJEN BIVŠI ZADRUGAR! Stefan Mihić bačen nag na ulicu, završio u bolnici: Čeka me operacija nosa, NAPUKAO je

Stars -

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se informacija da je bivši zadrugar, Stefan Mihić brutalno pretučen tokom prethodne noći. On je dobio stravične batine, a kako se piše, iza toga stoji kriminalna grupa.

Stefan Mihić, Martina Petrović
foto: Printscreen/Pink

Stefanu je promenjen lični opis nakon batina koje je bio ne liči na sebe. On ima porede po glavi, a ispod očiju podlive.

- Nisam u stanju trenutno da pričam. U bolnici sam, tek me čeka operacija nosa, jer je napukao - rekao je kratko Mihić za medije.

Na Instagram stranici koja je objavila fotografije tvrde da je i bačen go na ulicu.

- Stefan Mihić otet i brutalno pretučen noćas u Srbiji od strane kriminalne grupe. Maltretiran je četiri sata i na kraju bačen na ulicu go. Pronašla ga je jedna žena i odvela u bolnicu. Trenutno se nalazi na operaciji rebara koja su pukla kao i natkolenica koja je napukla - napisala je jedna Instagram stranica koja komentariše dešavanja vezana za rijaiti.

Kurir/ Republika

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja