OVO JE ŽENA KOJA JE PEVAČU UKRALA SRCE! Pre 27 godina Osman Hadžić je nju izabrao za životnu saputnicu a EVO kako su se upoznali
Foto: Printskrin/YT

FOTO

OVO JE ŽENA KOJA JE PEVAČU UKRALA SRCE! Pre 27 godina Osman Hadžić je nju izabrao za životnu saputnicu a EVO kako su se upoznali

Stars -

Osman Hadžić decenijama unazad važi za miljenika publike, ali karijeru je gradio isključivo na dobrom glasu i kvalitetnim pesmama, dok se trudio da privatni život sakrije daleko od očiju javnosti.

Osman Hadžić
foto: Printskrin/YT

Upravo zbog se mnogi pitaju ko je žena koja je osvojila pevačevo srce.

Pre čak dvadeset i sedam godina Osman se zakleo na večnu ljubav svojoj Kadi, a za njihovu ljubav kaže da je jača nego prvog dana.

-Sa mojom suprugom je bila ljubav na prvi pogled, ali je tek nakon godinu dana baš pravo zaživela. I prvi i drugi put smo se sudbinski sreli. Prvi put sam je video kada sam pevao njenom bratu na svadbi, a drugi put smo se sreli u Štutgartu- rekao je pevač svojevremeno koji je danas ponosni otac ćerke i dva sina.

Osman Hadžić
foto: Printscreen

-Kako čovek stari shvata ko mu je i šta mu je najbitnije u životu. Faktički smo ostali sami, deca su svako na svoju stranu. Moja supruga radi samo četiri sata, a to je tek da ima neko zanimanje i da ima za svoje lične potrebe- ispričao je Hadžić jednom prilikom za „Ekspanziju“.

Osman Hadžić
foto: Printscreen

Osim toga, Osman često ističe da je upravo njegova supruga zaslužna za skladan i uspešan brak koji traje skoro tri decenije.

-Ako nađeš pravu osobu za ceo život, onda sebe možeš da smatraš srećnim čovekom. A ja sam zaista imao sreću što imam suprugu kojoj ne smeta moj posao. Ja se mešam u njen, ona se ne meša u moj posao, tako da smo našli taj balans i meru u životu. Mi se skoro nikada ne svađamo. Ako se to i desi, to je uglavnom zbog neke sitnice. Volim da popustim, ali smo zaista skladan bračni par- izjavio je jednom prilikom.

Osman Hadžić
foto: Printscreen

Podsetimo, Osman Hadžić je nedavno bio gost na koncertu Aleksandre Prijović koji je održala u Sarajevu.

–Ima li neko da može da ne voli ovu devojku i ženu? Hvala ti Aleksandra što zajedno pevamo ovu pesmu- poručio je Osman mlađoj koleginice, što je izazvalo ovacije u krcatoju Zetri.

Kurir.rs/ Grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track