DRAGIŠA GOLUBOVIĆ SE VRATIO NA VELIKA VRATA! Godinama ulepšavao život estradnim kolegama, a sada je vreme da sam PONOVO ZABLISTA
Foto: Kurir.rs

prelepo

DRAGIŠA GOLUBOVIĆ SE VRATIO NA VELIKA VRATA! Godinama ulepšavao život estradnim kolegama, a sada je vreme da sam PONOVO ZABLISTA

Stars -

Više od trideset godina Dragiša Golubović posvetio je borbi za bolji život svojih kolega, zanemarivši u potpunosti muzičku karijeru.

Ta pauza je prekinuta sinoć kada je u prepunom klubu Lisabon predstavljen album na kome je Golubović dao novi život nekim od svojih najvećih hitova ali i legendarnim narodnim pesmama.

Dragiša Golubović
foto: Kurir.rs

Kao neko ko je ceo život posvetio borbi za kvalitet, Golub je isti princip primenio i na muzički plan pa su se tako na albumu u izdanju Diskosa našle i dve nove pesme pesme koje su iznedrili legendarni autori narodne muzike dok su za čak sedam od njih snimljeni i spotovi u režiji Dušana Šljivića.

Kao neko ko je godinama na čelu Samostalnog sindikata eatradnih umetnika i izvođača Srbije i SEMUS-a Golubović je dobio podršku brojnih kolega među kojima su i legendarni umetnici poput Zorice Brunclik, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Nedeljka Bilkića, Ljubiše Pavkovića, Raše Pavlovića, Milene Plavšić, direktora Granda Gorana Šljivića, Zorana Dašića Daše, Dejana Abadića, Ivana Kljajića, Slaviše Vujića, Dragana Kovačevića Struje, Mikice Gačića i mnogih drugilj estradnih poslenika.

1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

Svi oni imali su prilike da uživaju u pesmama koje je Golubović ostavio za večnost, nastavljajući da se bori za umetnost kojoj je posvetio život.

Kurir.rs

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja