BARBARA BESNA ZBOG JAMI! Nakon izjave starije kolegenice da joj se ostave pesme na miru oglasila se Bobakova pa burno reagovala
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

haos

BARBARA BESNA ZBOG JAMI! Nakon izjave starije kolegenice da joj se ostave pesme na miru oglasila se Bobakova pa burno reagovala

Stars -

Jasna Milenković Jami podigla je ogromnu prašinu kada je istakla da joj smetaju prepevi njenih hitova, a kako je u poslednje vreme najaktuelniji "kaver" pesme "One stvari", u izvođenju Barbare Bobak, a mediji su kontaktirali pevačicu s ciljem da čujemo i njenu stranu priču.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

Ipak, s druge strane ona nije bila raspoložena za saradnju, pa je na pitanje "da li je ispratila napise u medijima i Jasnine tvrdnje", pobesnela i drsko spustila slušalicu.

- Ma, bre... - kazala je ona nakon čega je veza naprasno prekinuta.

Podsetimo, Informer je ranije u toku dana kontaktirao Milenkovićevu, koja je na pitanje da li je u svojim izjavama mislila i na Barbaru, otkrila da je "nebitnjakovića na desetine i da ih moli da 'sjašu'".

Jami
foto: Kurir televizija

- U pitanju je jedna virusna priča koja je krenula. Jeste da su moje pesme evergrinovi, ali tome se mora stati na kraj. To je idiotizam i bezobrazluk. Mene ne interesuju ta imena, sve su to ljudi koji nemaju svoje hitove. Nemate hitove, pa kradete! Barbara, niti bilo ko drugi me nije kontaktirao. "One stvari" su moja biografska pesma. To je moj život. S kojim, bre, pravo uzimaš moju pesmu. Ako je tebi glup život, žao mi je, ali ne možeš da otimaš tuđe - priča Jami, pa dodaje:

- Zamisli kada bih ja snimila kaver pesme "Kuće male krečene u belo", Snežane Đurišić, a ona da snimi moju "Šibicu". Da su moje pesme trebalo da zvuče tako kako ih izvode, niko ne bi čuo za njih. Upropaštavaju mi pesmu! Sjašite, bre s mene! Ovo što se dešava se kosi sa zdravim razumom - zaključuje Jami.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:38

Nesvakidašnje izdanje emisije „dIvan show“! Gajić ugostio Jami i Dada Polumentu sa porodicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja