"MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM!" Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU
Foto: Tamara Trajković

KURIR TV

"MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM!" Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

Stars -

Goga Sekulić krije ljubavni život kao zmija noge i taman kada smo mislili da će nam konačno otkriti i da li je emotivno ispunjena, ona je odgovor na to pitanje vešto izbegla, ali je barem nagovestila da voli mlađe muškarce.

- Da se ne ponavljam, nikad nisam nešto gledala starije momke, nije to sad kao moda, u modi su mlađi, nego jednostavno se uvek okrenem za nekim mlađim dobrim frajerom, što bi se reklo u žargonski - rekla je pevačica.

01:59

MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM! Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

S obzirom na to da ne voli da priča o privatnom životu, pevačica je bila raspoložena da razgovara o tome šta ima novo na njenom poslovnom planu, te je otkrila da nas uskoro očekuje novi album i pesma, ali i da menje svoj stil.

- Malo menjam stil, želim da se malo uozbiljim što se tiče karijere i pesama, nešto što publika nije možda čula od mene, sigurno će sada imati prilike. Pripremam novi album, to je najbitnije. Pripremam novi album, to je na ljubavnom planu. Ako budem stigla pred Novu godinu da izdam jednu pesmu jako dobru i kvalitetnu. Radim Novu godinu, normalno. I na ljubavnom planu, samo da kažem da uživam i da mi je lepo - rekla je.

Goga Sekulić najavila je promenu stila, a nas zanima šta to tačno znači, jer je pevažica definitivno poznata po pop-folk pravcu i pesmama tog žanra koji su postali veliki hitovi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track