SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!
Foto: Kurir televizija

RAME UZ RAME SA DRAGANOM

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!

Stars -

Specijalni član žirija u večerašnjem izdanju emisije Rame uz rame bio je glavni čovek Grand produkcije Saša Popović.

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

- Upoznao sam Draganu prvi put u kancelarijama Zama u Beogradu u Domu sindikata. Nije problem doći na vrh. Veliki uspeh je održati se 40 godina, kao što su uspele Brena i ona. Dragana je devojoka koju nikada nisu pratili incidenti - rekao je Popović.

Dragana ga je potom predstavila takmičarima:

- Imamo jednog divnog gosta koji je negde ekspert kad su šou programi u pitanju, tako da mislim da je on pravi gost za večeras. Pozdravljamo Sašu Popovića, mog velikog prijatelja.

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

Usledio je gromoglasan aplauz, a Saša je izneo jednu zamerku koja se odnosila na to što su plesači maskirani:

- Imam jednu primedbu. Što ste me doveli baš u ovu emisiju kad oni imaju maske? Hoću da ih vidim. Dobro, ovi muškarci mogu da imaju maske, ali devojke su mogle da budu bez maski da ih vidim kako izgledaju i da ih ocenim.

Dragana mu je odgovorila:

Rame uz rame
foto: Kurir televizija

- Možda smo baš zbog toga to uradili. Znajući tebe kao velikog šarmera i da ćeš malo više pažnje obratiti na devojke. Ovo je sigurna varijanta da budeš što objektivniji.

- Ja ću biti objektivan. Drago mi što sam u ovoj tvojoj emisiji iz prostog razloga što sam uvek voleo one pevače koji veliku pažnju posvećuju scenskom nastupu, a ti si jedna od njih. Imala si uvek igrače i uvek vodila računa o tome.

Otrkio je da su čuvene Grand Balerine bile njegova ideja koja je imala jasan cilj:

04:06

SAŠA POPOVIĆ OTRKIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!

- Nisam ja džabe stavljao balerine u Grandu jer to pojačava utisak na gledaoce! Meni će biti zadovoljstvo da vidim šta oni rade i kako to rade. Možda se ne razumem toliko u plesne koreografije, ali daću ocene prema nekom svom nahođenju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:03

NEIZDRŽLJIVO POTRESNO I EMOTIVNO U EMISIJI RAME UZ RAME SA DRAGANOM! Zadatak koji su dobili igrači, ostavio ih je neutešne! POGLEDAJ I PROBAJ DA NE ZAPLAČEŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track