BILKIĆA POTPUNO OČARALA VODITELJKA! Pevač se ODUŠEVIO Stanišićkom, pa otkrio gde je LEPA MARA,Nedeljko: To je sad neka BABA
Foto: Kurir

UŽIVAJTE UZ Pusti brigu

BILKIĆA POTPUNO OČARALA VODITELJKA! Pevač se ODUŠEVIO Stanišićkom, pa otkrio gde je LEPA MARA,Nedeljko: To je sad neka BABA

Stars -

Nedeljko Bilkić retko kada javno deli komplimente, ali ovoga puta je napravio presedan.

Legendarni pevač je bio oduševljen domaćicom emisije "Pusti brigu" Ljiljanom Stanišić kod koje je bio u gostima. Emisija se emituje nedeljom od 17.10 minuta, a danas ćete moći da vidite šta je to čuvenog bosanskohercegovačkog interpretatora narodne muzike ostavilo bez teksta.

Voditeljka nedeljnog popodneva Ljiljana Stanišić
Voditeljka nedeljnog popodneva Ljiljana Stanišićfoto: Kurir

- Ja sam oduvek voleo fine i kulturne dame. One koje malo pričaju, a mnogo toga kažu. Lepo je kada u današnje vreme imate voditeljku koja ume da postavi pitanje, koja ume da ispoštuje gosta i gde se lepo osećate. Tako je meni bilo u vašoj emisiji Ljiljana - rekao je vlasnik hita "Ima jedna krčma u planini".

Naša voditeljka se ljubazno zahvalila na lepim rečima i odmah ga upitala da li je ikada upoznao Lepu Maru iz pesme koju on objavio 1980. godine, a i dan danas je veliki hit.

Nedeljko Bilkić
Nedeljko Bilkićfoto: Printscreen

- Ta Mara zaista postoji. Pesma je istinita, a ona je danas verovatno neka baba - rekao je kroz osmeh pevač.

Domaćini emisije Ljiljana Stanišić i kuvar Dejan Šutanovac
Domaćini emisije Ljiljana Stanišić i kuvar Dejan Šutanovacfoto: Miodrag Jevtić

Maša Komatina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track