"ISPUNILA SAM TI ŽELJU DOK SI BIO ŽIV" Potresna objava bivše žene Željka Joksimovića
Foto: Marina Lopičić

tuga

"ISPUNILA SAM TI ŽELJU DOK SI BIO ŽIV" Potresna objava bivše žene Željka Joksimovića

Stars -

Vesna Joksimović redovno obaveštava javnost o svojoj svakodnevici. Od putovanja do brojnih autfita, prva žena Željka Joksimovića ništa ne krije na svojim društvenim mrežama. Međutim, danas se oglasila tužnim povodom.

Prva supruga Željka Joksimovića oglasila se na Instagramu kako bi izazila veliku tugu koju oseća. Naime, njen tata Stanko je preminuo, a sudeći po emotivnoj objavi, bila je izuzetno vezana za njega.

Vesna Joksimović, Željko Joksimović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Zbogom, tata - kratko je napisala Vesna, a onda je objavila nekoliko fotografija oca iz mladosti.

- Mnogo smo tužne Mina i ja - dodala je ona uz kolaž fotografija, i istakla da je i ćerku koju je dobila u braku sa poznatim muzičarem pogodilo što je izgubila dedu.

Mina Joksimović takođe se oglasila povodom ovog gubitka. Ona je posvetila deki objavu na Instagramu.

- Dragi deda Stanko, tvoj odlazak stvorio je prazninu koju ništa ne može popuniti. Bio si najbolji deda i najbolji čovek. Nikada ti nije bilo teško ništa kada sam ja u pitanju. Tvoja dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu ostaviće neizbrisiv trag u mom srcu. Bio si velik borac do poslednjeg trenutka. Tvoja najveća želja bila je da diplomiram, i sa ponosom mogu da kažem da sam ti ispunila želju dok si bio živ. Svi koji su te poznavali su te voleli. Sada si dušom na nekom boljem mestu. Božić više neće biti isti. Hvala ti za sve, dragi deda - napisala je Mina uz niz zajedničkih fotografija.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track