BIO JE I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NA JAVNOJ SCENI! U braku je sa 30 GODINA mlađom, a ono što joj govori svaki dan je HIT!
Foto: Kurir Televizija

STARS

BIO JE I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NA JAVNOJ SCENI! U braku je sa 30 GODINA mlađom, a ono što joj govori svaki dan je HIT!

Stars -

U emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića gostovao je glumac koji je bio veoma popularan u bovšoj Jugoslaviji, a i danas je regionalna zvezda Frano Lasić.

Osim kao glumac javnosti je poznati i kao pevač koji često priređuje kamerne koncerte, a njegovi najpoznatiji hitovi su "Zagrljeni" i "Volim te budalo mala".

Frano Lasić
foto: Kurir televizija

Kaže da ga često iznenadi ono što o sebi pročita u novinama, ali da je svestan prirode svog posla:

- Kada se bavite nekim javnim poslom, glumom, filmom i td. onda je neminovno da živite u nekoj simbiozi sa novinarima. Stavljaju se naslovi koji me često iznenade. Puno ljudi ne čita članke nego samo naslove i onda zaključi na osnovu toga. To nije baš realno, naravno, ali šta da kažem odabrao sam taj posao i zadovoljan sam zbog toga - rekao je glumac.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Za sebe kaže da nije pevač, ali da voli da peva u malim prostorima kada se publikom oseća razmenu:

- Ja nisam pevač. Nisam Pavaroti. Ti moji konceti, ja to radim u malim dvoranama, jer volim tu komunikaciju sa publikom. To je faktički komuniciranje sa publikom. Ja im postavim pitanje oni mi odgovore. Često ispričam i neke anegdote što je ljudima interesantno.

02:12

BIO JE I OSTAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NA JAVNOJ SCENI! U braku je sa 30 GODINA mlađom suprugom, a ovo joj govori SVAKI DAN!

A njegova supruga Milena, za koju tvrdi da mu je najveća podrška često mu zameri što na koncertima priča i da bi trebalo više da peva.

Na pitanje voditelja da li i koliko često svojoj supruzi govori Volim te budalo mala Lasić je odgovorio:

- Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje ja ne bih ponovo počeo da radim koncerte.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:57

FRANO I MILENA LASIĆ U PROVODU: Za Kurir televiziju otkrili kako se snalaze u roditeljstvu i ko im čuva sina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track