"PRIŠLA JE I REKLA DA MI JE MUŽ DOBAR FRAJER" Goca Tržan se nabacivala suprugu takmičarke, pa sve javno priznala
Foto: Printscreen

HIT

"PRIŠLA JE I REKLA DA MI JE MUŽ DOBAR FRAJER" Goca Tržan se nabacivala suprugu takmičarke, pa sve javno priznala

Stars -

U protekloj emisiji „Nikad nije kasno“ mnoge je iznenadilo pojavljivanje pevačice Ružice Čavić Tomićević koja je nakon dužeg odsustva sa scene rešila da se vrati na velika vrata, i to kroz ovo popularno regionalno muzičko takmičenje.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

Takmičarka je već u prvom svom pojavljivanju naišla na prepreku – pevačicu Gocu Tržan koja je hvalila njeno pevanje ali i priznala da joj se mnogo dopada takmičarkin suprug koji je takođe muzičar. Ružica je sa gledaocima otkrila šta se dešavalo između Goce i njenog supruga u Herceg Novom pre mnogo godina, kada su se Tomićevići našli na jednoj Tržankinoj rođendanskoj proslavi.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Prišla mi je (Goca) i rekla mi kako je moj muž dobar frajer – ispričala je Ružica jednu situaciju koja se dogodila pre dve decenije, i koja se uporno ponavljala, a jednoj od njih svedočio je i predsednik žirija Saša Milošević Mare.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Prođe neko vreme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem. „Goco, moj muž“. Posle toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao a Mare meni kaže: „I ti njega puštaš kod Goce“. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim – rekla je takmičarka, a Goca je potvrdila tu priču.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

- Jeste, i to sam rekla – priznala je Goca i grohotom se nasmejala na ovu anegdotu.

Goca Tržan
foto: Printscreen

Uprkos svemu Goca je nastavila da hvali takmičarku još i pre njenog nastupa u kojem je maestralno izvela numeru „Pjesmo moja“ od Zdravka Čolića i uspela direktno da se plasira u sledeći krug emisije „Nikad nije kasno“.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:46

SAVRŠENI INTIMNI ODNOS TRAJE 12 MINUTA IZ DVA RAZLOGA! Goca Tržan otkrila kako je došla do SAVRŠENOG trajanja ljubavnog čina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track