"POSEBNO SE SEĆAM LEPE PROFESORKE!" Valentino kod Gajića OTKRIVA: Uhvatila je i pitala "Kako ste" - odgovor TRAJAO SAT VREMENA
Foto: Kurir tv

kurir tv

"POSEBNO SE SEĆAM LEPE PROFESORKE!" Valentino kod Gajića OTKRIVA: Uhvatila je i pitala "Kako ste" - odgovor TRAJAO SAT VREMENA

Stars -

Kod poznatog voditelja Ivana Gajića u emisiji "Puls Srbije" gostovao je pevač Zijo Valentino koji je ispričao šta je sve bilo potrebno u "njegovo vreme" da bi snimio jednu ploču.

Ivan Gajić
foto: Kurir tv

Nakon što je ulepšao dan Gajiću i gledaocima Kurir TV otpevao pesme sada 40 godina stare, ispričao je ono što retko ko zna, a prvo se setio profesorke engelskog koja je ostavila u njegovom sećanju poseban trag, nakon što ga je Gajić pitao "Kako si?"

Zijo Valentino
foto: Kurir tv

- Naš posao je takav. Imao sam profesorku engelskog koja je bila Engleskinja i nije znala naš jezik. Bila je jako "seksi" profesorka za jednog tinejdžera, a jednog dana pitala je moju baku "Kako ste?", a ona je uhvatila za ruku i rekla "E, da ti pričam" i tako sat vremena. Eto tako i ja živim, sve super, nema žaljenja - ispričao je Valentino i dodao u nastavku:

Kako je Gitara je zlato i Božji dar. Svaka umetnost je privilegija. Mi smo inače na turneji koja se zove 40+, jer nismo mogli zbog svih jezivih stvari koje se dešavaju u svetu ništa da planiramo... - rekao je pa se prisetio:

04:47

POSEBNO SE SEĆAM SEKSI PROFESORKE! Valentino kod Gajića OTKRIVA: Uhvatila je i pitala Kako ste - odgovor TRAJAO SAT VREMENA

- Radili smo na gradilištima da bismo zaradili pare, ne znaš šta ćeš biti. Sa 18 godina sam otišao od kuće. Otišao sam u London, baba mi dala novac i završim u Londonu, posle tri dana počeo da radim u fabrici. Ja sam prvo napravio sve pesme, pa skupio bend. Slučajno smo dobili i ugovor, a ono što je tipično za ovu pesmu, tu je Bregović svirao i latio se basa, a dok sam ja otišao po pivo on je odsvirao ovu najpoznatiju pesmu i napravio remek delo! - ispričao je Valentino.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:58

STARIJA MUZIKA SE NARUČUJE JER MODERNA BAŠ I NE VALJA Željko Vasić: Postoji marketing, ljudi više ne pitaju i ne procenjuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track