GOGI SEKULIĆ NA KUĆNOJ ADRESI BUKET RUŽA! Pevačica ne skida osmeh sa lica, a svi se pitaju da li je od MLAĐEG SPORTISTE? (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

simpatije

GOGI SEKULIĆ NA KUĆNOJ ADRESI BUKET RUŽA! Pevačica ne skida osmeh sa lica, a svi se pitaju da li je od MLAĐEG SPORTISTE? (FOTO)

Stars -

Pevačica Goga Sekulić nakon razvoda, živi punim plućima a priznala je nedavno da je srećno zaljubljena.

Goga Sekulić
foto: Kurir Televizija

Goga Sekulić svoj brak sa sportistom Urošem Domanovićem okončala je prošle godine, a ubrzo nakon toga uplovila je u romansu sa mlađim sportistom čiji indetitet idalje krije od očiju javnosti.

Pevačica je na svom instagram nalogu objavila je video snimak i pohvalila se buketom ruža koji je prema nagađanjima upravo dobila od svog novog dečka.

Goga Sekulić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Goga i Uroš Domanović, sa kojim pevačica ima sina, razveli su se u martu 2022. godine.

"Istina je da se razvodimo, tako je bolje i za dete, a i za nas dvoje. Meni je dosadilo da u braku budem i muž i žena, kao i otac i majka detetu. Uroš i ja smo se oko svega dogovorili i nema tu mesta nikakvim skandalima i senzacijama. U svakom slučaju, oboje ćemo uvek donositi odluke koje su najbolje za našeg sina, a meni je to svakako najvažnije", rekla je Goga Sekulić tada.

Nemanja Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

01:59

MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM! Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track