NEĆE NI GOCA LAZAREVIĆ VIŠE DA ĆUTI! Oplela po koleginicama kao nikada do sad, bila je baš BRUTALNA
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

šok

NEĆE NI GOCA LAZAREVIĆ VIŠE DA ĆUTI! Oplela po koleginicama kao nikada do sad, bila je baš BRUTALNA

Stars -

Poznate dame mahom se utrkuju u tome koja će veću pažnju izazvati i više zasijati na crvenom tepihu, ali ne i Goca Lazarević, koja je to davno prevazišla.

Kako kaže, danas, posle 50 godina koliko se aktivno, profesionalno bavi pevanjem, to joj je "neprijatna obaveza", a koleginice koje to nisu prevazišle gleda s čuđenjem.

Goca Lazarević oplela po koleginicima
Goca Lazarević oplela po koleginicimafoto: Printscreen

- Šta da kažem, a da me ne ogovaraju?! Ja uvek iskreno, pa kud puklo da puklo! Volela sam kada sam bila početnik, a sada je to meni obaveza skoro neprijatna, zato što sam osoba koja se 50 godina bavi ovim poslom, meni je to normalno. Obukla sam se skoro kežual, jer sam stalno pred kamerama. Kada je sada koncentracija tolikih ljudi, ličnosti, medija, onda kao čovek treba da bude nešto specijalan! Kada vidim da one (koleginice) daju neke basnoslovne pare za haljine, ja ih gledam sa čuđenjem... Meni to nije ta priča - kaže Goca, koja na ovakve gradske događaje ide s jednim ciljem.

- Pojavim se da se vidi da sam, brate, živa i zdrava, da mogu još da pevam! I posle 50 godina profesionalnog pevanja ja mogu da pevam.

Na pitanje koliko se razlikuje njeno ponašanje u javnosti u odnosu na ono u njenoj kući, Goca kaže:

Goca Lazarević oplela po koleginicima
Goca Lazarević oplela po koleginicimafoto: Stefan Stojanović

- Moje ponašanje je manje-više isto. Osim kada kosim travu, ja ne nosim pocepanu trenerku. Pristojna sam kad god izađem na ulicu, maskaru stavljam ujutru, dok pijem kafu, to mi je svo šminkanje, posle olovka za usta, to mogu i na semaforu. Ne razlikujem se mnogo, jedino kada sam napolju puno pričam, a pošto živim sama, sebi sam zabranila da pričam s budalom. Tako ćutim, skupljam energiju - našalila se pevačica.

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track