ACO PEJOVIĆ ZATRESAO TURNEJOM PO AMERICI: Na poslednjem koncertu u Njujorku nastao HAOS kad se na bini s njim pojavio i ON (VIDEO)
Foto: Compass Holding, V. Obradović

turneja

ACO PEJOVIĆ ZATRESAO TURNEJOM PO AMERICI: Na poslednjem koncertu u Njujorku nastao HAOS kad se na bini s njim pojavio i ON (VIDEO)

Stars -

Američka turneja Ace Pejovića završena je pod sloganom "sold out" budući da su svi koncert srpskog pevaća rasprodati i pre nego se otisnuo preko okeana. O sjajnoj atmosferi koja je vladala u svakom gradu koji je naš pevač posetio svedoće snimci i fotografije, ali i reči organizatora, kao i samog Pejovića, koji nije pokušavao da sakrije oduševljenje. "Nisam prvi put u Americi, ali prvi put ne mogu da izdvojim neki grad ili koncert. Gde god smo otišli, bilo je fantasticno", izjavio je Aco.

1 / 7 Foto: Compass Holding, V. Obradović

Pevao je u Čikagu, Detroitu, Naplesu na Floridi i Njujork, gde ga je čekalo jedno iznanađenje. Na koncertu u Velikoj jabuci, naime, došao je i Željko Vasić, koji je svojom prisustvom želeo da podrži kolegu. Na Pejovićev poziv popeo se na binu, pa su Njujorčani te večeri imali i događaj sezone.

02:12

Aco Pejović napravio pometnju turnejom po Americi

Pejovićev muzički putujući zemljotres nastavlja da trese, a sve u suret novom muzičkom albumu, koji se, kako kažu u njegovom timu, uveliko krčka!

kurir.rs/A.L.

Bonus video:

00:43

Aco Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track