BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NAKON RAZVODA DONELA BITNU ODLUKU! Mnogi će ostati ŠOKIRANI kada čuju šta je izjavila, tiče se BRAKA
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

zanimljivo

BIVŠA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NAKON RAZVODA DONELA BITNU ODLUKU! Mnogi će ostati ŠOKIRANI kada čuju šta je izjavila, tiče se BRAKA

Stars -

O bivšoj supruzi pevača Željka Joksimovića, Vesni, sve češće se priča i piše, jer njene slobodne objave na Fejsbuku i Instagramu i te kako privlače pažnju javnosti.

Ona iz braka sa Željkom ima ćerku Minu, a Vesnina lepota je godinama tema interesovanja mnogih.

novogodišnji nastup, Željko Joksimović
foto: Milan Maricic/ATAImages

Vesna je, posle braka sa Željkom, donela odluku da više nikad ne staje na "ludi kamen".

- Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija - pisalo je u njenoj objavi na društvenim mrežama.

Odgovorila je na pitanje jednog pratioca o budućnosti ljubavne veze, ukoliko je u njoj sve kako treba, a njen stav na ovu temu je jasan.

- Dok je lepo neka traje, i onda - adio! Eto vam odgovor - navela je Vesna.

Vesna Joksimović
foto: Printscreen

Ona je nedavno iznenadila mnoge objavom u kojoj je spomenula nekadašnjeg supruga. Podelila je njegov duet sa Dinom Merlinom "Supermen", te navela:

- I sad Joksimović upada: "Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem"... Šta ćeš joj oprostiti, Željko? Ko je ona i šta je zgrešila? Kome? Plus, šta si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj... A ko će tebi da oprosti, izvini, molim te, gospodine bezgrešni?

Vesnino devojačko prezime je Avramović i potiče iz istog grada kao i pevač, Valjeva. Ovo je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana, koja je krunisana brakom kada je Željko imao 23 godine.

Vesna Joksimović
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track